Pátek , 17. 05. 2024

Aneta

Naučte se, jak stanovit zdravé hranice ve vašem vztahu. Tento průvodce vám ukáže, jak hranice pomáhají udržet vzájemný respekt a porozumění, a jsou základem pro dlouhotrvající a šťastný vztah.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Dlouhé vlasy vypadají skvěle, ale je potřeba jim věnovat spoustu péče. A občas v životě přijde okamžik, kdy máte náladu na změnu. O jednu z nich se postará i kadeřník. Zkrácení a nový účes může být právě to, co nastartuje další etapu. Podívejte se na vlasové proměny!
Nemusíte mít přímo roubenku nebo srub. Dřevěný interiér sluší každé chatě, ale můžete se jím obklopit i doma. Tento klasický materiál bude v módě pořád. Dřevo existuje v mnoha variantách i barvách a s jeho pomocí vytvoříte neopakovatelné bydlení. Působí příjemně a je také zdravotně naprosto nezávadné. Prohlédněte si krásné interiéry, kde je hlavním motivem právě dřevo.
Deprese a úzkosti jsou dnes běžné jevy, se kterými se potýkáme. Zatímco někdo k těmto stavům sklouzne z důvodu špatného rodinného zázemí, jiný se do depresí dostane z důvodu až příliš velké snahy uspět. A někdy - někdy je na vině takzvaná obsedantně-kompulzivní porucha. O co konkrétně jde?
Před vámi je dlouhý let, možná s několika přestupy. Připravte se nejen na čekání na letišti, ale také na to, abyste let prožila v pohodě a bez stresu. Co si můžete vzít s sebou do příručního zavazadla a jak úspěšně překonat čas strávený čekáním?
Někomu stačí plátno a barvy, jinému zase obyčejné skici a tužky. Jenže mezi umělci se najdou i takoví, kteří se chtějí od ostatních zcela odlišit. Ke své tvorbě používají nepochopitelné až odporné pomůcky jako je menstruační krev, zvratky nebo moč. Lahůdka.
K získání krásné a zdravé pokožky bez nedokonalostí, silných vlasů a pěstěných nehtů nemusíte podstupovat žádné složité procedury. Tím správným receptem pro přirozenou krásu jsou vzácné přírodní oleje, které dokáží s vaším vzhledem učiněné zázraky.
Každý z nás má v sobě tři hlavní aspekty; vnitřní žena, vnitřní muž a vnitřní dítě. Máme-li všechny tři v rovnováze, žijeme harmonický život. Nemáme-li, začnou určité oblasti v našem životě skřípat.
Jógu zná v dnešní době snad každý a vysoké procento z nás jí doma nebo v tělocvičně dokonce cvičí. Tato relaxační cvičení se vždy provádějí zpomaleně a využívají všech svalů v těle. Jóga má díky tomu skvělé zpevňující a detoxikační vlastnosti. Není sice na hubnutí tak efektivní jako aerobik, nicméně je to velice funkční způsob, jak formovat své tělo. Pokud jógu milujete nebo s ní teprve začínáte, určitě se seznamte se 7 pozicemi, které tvoří samotný základ jógy a pro vaše tělo dokáží vykonat zázraky!
Koronavirus nezmizel. Spíše naopak, čísla nakažených opět rostou. Ve velkém se šíří rýma a přibývá nachlazených. K tomu všemu klepe na dveře pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas posílit svou obranyschopnost. Během letošního podzimu bude čelit pořádnému náporu. Chcete-li zůstat fit, pak nezapomínejte na vitaminy a minerály. Pomoc najdete také v přírodě.
V rámci jarní edice letošního týdne módy se konala rovněž tradiční soutěž VAN GRAAF Junior Talent, která mezi ostřílenými designérskými esy nabízí neméně zajímavou podívanou. Vítězem tohoto ročníku se stal Tomáš Němec.
All beige outfity. Nekončící trend, který bychom už mohli označit pomyslnou značkou nadčasovost. Za těch pár let, co tu s námi je, by si to zasloužil. Stejně jako černá, bílá či námořnicky modrá patří i béžová mezi barvy, se kterými nikdy nešlápnete vedle.

Výběr článků

Vánoce jsou za dveřmi a společně s nimi i příjemná "povinnost" zamyslet se nad dárky pro vaše nejbližší. Máte-li doma aktivního sportovce, kterému pohyb rozhodně není cizí, pak se možná při výběru vánočního dárku budete chtít vydat právě tímto směrem. Došla vám inspirace? Nevíte si s výběrem dárku rady? Nezoufejte! Máme pro vás pětici skvělých tipů, které sportovec zaručeně patřičně ocení!
Vinný sklípek vyžaduje podzemní prostor, kde si budete moci naplno vychutnat tu pravou atmosféru posezení s přáteli nad sklenkou vína. Pokud sklepní prostory nemáte, můžete originální způsob uskladnění vína vymyslet i v kuchyni nebo obýváku.

Nepřehlédněte

Pokud jste jako rodiči neustále svým okolím upozorňováni, že vaše dítko je příliš zlobivé, nemusí být vždy chyba na straně vašeho potomka.
Je skvělé, když si se svým novým partnerem rozumíte téměř ve všem. Ovšem, už jste se setkala s jeho přáteli? Obáváte se prvního setkání? A co když to napoprvé moc nevyšlo? Nezoufejte, připravili jsme pro vás několik rad, které vás navedou k tomu, abyste se s jeho přáteli více sblížila.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek