EverGuard – komplexní střešní řešení pro ploché střechy

Icopal představuje ucelený hydroizolační střešní systém pro ploché střechy s fólií na bázi flexibilního polyolefinu EverGuard TPO, který byl již instalován na více než 300 milionech metrech čtverečních střech po celém světě.

Existuje dobrý důvod, proč je tento produkt pojmenován názvem EverGuard. Patří mezi ty nejodolnější fólie. Disponuje mimořádnými technickými parametry. Díky kvalitnímu střešnímu systému a propracované technické podpoře zůstanou váš projekt, investice či majetek v bezpečí.

Výhody použití EverGuard

Vysoce reflexní světlý povrch fólie na střeše může pomoci snížit náklady na energii a efekt městského tepelného ostrova. Absence změkčovadel a halogenů v TPO fólii může snížit riziko vystavení těchto chemikálií izolatérů při instalaci.

Fólie byla navržena tak, aby odolávala náročnému chemickému prostředí plochých střech, včetně střech průmyslových areálů.

EverGuard TPO nabízí nejen vynikající odolnost proti účinkům sání větru. Spolehlivá hydroizolační funkce vám zajistí klid bez ohledu na to, jaké bude počasí.

Další informace naleznete na stránkách bmigroup.com/cz a icopal.cz.

Komerční informace; zdroj: Icopal Vedag