Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo ukázal v Lisabone nové žihadlo. Na 100 km/h vystrelí za dve sekundy a stálo majland

Hviezdny portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo je jedným z najlepšie platených športovcov na svete a jeho vysoký príjem mu umožňuje užívať si veľkú vášeň, drahé a rýchle autá.

27.03.2024 08:50
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo a jeho nové Ferrari.
debata

Ronaldo sa často na sociálnej sieti pochváli tým, akými luxusnými šperkami obdarúva svoju manželku Georginu Rodriguezovú. No z času na čase si dopraje aj on sám.

Už aj tak veľkú a lukratívnu zbierku luxusných áut obohatil o ďalšie žihadlo. Nového tátoša po prvýkrát predviedol pri príchode na reprezentačný zraz pred prípravným zápasom proti Slovinsku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katchow (@lisbon.cars)

Instagramový účet lisbon.cars zachytil Ronalda jazdiť vo večerných uliciach Lisabonu. Ronalda bolo vidieť v novom Ferrari Daytona SP3 pri príchode do hotela Four Seasons na zraz národného tímu.

Nové žihadlo superhviezdy saudskoarabského Al-Nassru má hodnotu dva milióny eur a má najvýkonnejší spaľovací motor zo všetkých Ferrari. Podľa goal.com dokáže dosiahnuť rýchlosť 100 km/h za neuveriteľných 2,85 sekundy.

Nórsko - Slovensko Čítajte viac Kyslý Haaland, hrdina Rodák a Calzonovo chytanie sa za hlavu. Slováci pribrzdili nórsky valec a remizovali

Ronaldo má vo svojej zbierke aj mnoho ďalších luxusných áut, ako napríklad Ferrari Monza SP1 za 1,95 milióna dolárov.

Podľa portálu Hot Cars má Portugalčan vo svojej zbierke ďalšie štyri modely Ferrari. Ronaldo vlastní Ferrari 599 GTO, Ferrari 599 GTB, Ferrari F12 TDF a Ferrari F430.

V exkluzívnej zbierke sa vyníma napríklad aj Bugatti za 12 miliónov dolárov. Je majiteľom Bugatti Centodieci, ktoré dokáže zrýchliť z 0 na 100 km/h len za 2,4 sekundy, pričom jeho maximálna rýchlosť je 380 km/h.

Cristiano Ronaldo v zajatí luxusných áut Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Cristiano Ronaldo a jeho vozový park.
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Ferrari #automobily