Při nehodě na Táborsku zemřela žena. Narazila s autem do stromu

zdroj Policie ČR

TÁBORSKO – (AKTUALIZOVÁNO) V noci z úterý na středu došlo na Táborsku k tragické nehodě. Řidička osobního automobilu tam narazila z dosud nezjištěných příčin do stromu. Zůstala zaklíněná v automobilu, kde byla také bez známek života nalezena.

Nehoda se stala kolem půl páté hodiny ranní u Malšic na Táborsku. „Řidička Škody vyjela z nezjištěných příčin mimo silnici a narazila do stromu. Při nehodě zemřela. Přesnými příčinami a okolnostmi nehody se zabývají táborští policisté,“ popsala policejní mluvčí Lenka Krausová.

Staňte se členy FB skupiny Život v Jihočeském kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

zdroj Policie ČR

Na místo byly vyslány dvě posádky Zdravotnické záchranné služby z Tábora a vzlétl vrtulník Letecké záchranné služby. „Záchranáři na místě nalezli ženu zaklíněnou ve vozidle. Bohužel již bez známek života. Zemřela na následky svých zranění ještě před příjezdem záchranářů. Zasahující lékař, tak mohl pouze konstatovat smrt. Nikdo další nebyl při nehodě zraněn,“ sdělila mluvčí jihočeské záchranné služby Petra Kafková.