Denník N

Calzonovi chýbali tí najlepší a mal aj taktické problémy. Pred Eurom sa však objavujú noví hráči

Tréner slovenskej reprezentácie Francesco Calzona počas zápasu s Nórskom. Foto - TASR
Tréner slovenskej reprezentácie Francesco Calzona počas zápasu s Nórskom. Foto – TASR

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Priniesol niekto Francescovi Calzonovi pochybnosti?

Slovenská futbalová reprezentácia sa v rámci prípravy na letné Euro stretla v marcovom dvojzápase s dvoma súpermi podobného rangu: Rakúskom a Nórskom.

S Rakúšanmi doma prehrala 0:2 a s Nórmi v utorok večer remizovala 1:1. Aj keď nedokázala vyhrať, tréner Calzona mal možnosť vyskúšať nových hráčov a tých, ktorí v posledných mesiacoch nedostali v „ostrých“ dueloch až tak veľa príležitostí.

Calzona sa totiž musel vyrovnať s absenciou viacerých stabilných hráčov. Dvojzápas napokon ukázal, že sa mu na niektorých pozíciách ukazujú ďalšie zaujímavé možnosti. Zároveň sa však potvrdilo aj to, akí sú niektorí hráči takpovediac nenahraditeľní – a lepší než zvyšok.

Bolo to vidieť aj napríklad na

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

futbalová reprezentácia

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie