Zrušená svatba Bagárové! Bůh si pro nás připravuje něco lepšího | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zrušená svatba Bagárové! Bůh si pro nás připravuje něco lepšího

Monika s Natálií jsou si neskutečně podobné.
Monika s Natálií jsou si neskutečně podobné. (Instagram- Monika Bagárová)

Čtyřleté zásnuby mladší sestry Moniky Bagárové (29) měla letos prolomit vytoužená svatba. Nakonec byla ale velkolepá událost z rodinných důvodů odložena.

Těšila se na letní svatbu s partnerem Michalem. Místo toho od něj Natálie dostala květinu jako útěchu a svým sledujícím na sociálních sítích oznámila, že svatba nebude! Čím to? „Tuhle květinu jsem dostala od Michaela, a to z toho důvodu, že jsem poslední dny byla hodně smutná, protože jsme z osobních a rodinných důvodů museli svatbu přeložit. Takže jsem vám to i zároveň chtěla takto oznámit, protože byste se na to určitě ptali a já už vás do toho organizování nějak začlenila,“ svěřila se svým příznivcům Natálie Bagárová.

Český Slavík 2023: Sestra Moniky Bagárové Natálie

Video se připravuje ...

Co konkrétně stojí za posunutím termínu, dvojice neupřesnila. Důležité ale je, že samotný pár to nijak neoslabilo, ba naopak. „I když se to teď možná zdá jako to nejhorší a že jsi měla nějakou představu, která se neuskuteční, tak věřím, že si pro nás Bůh připravuje ještě něco mnohem, mnohem lepšího a že se to celé obrátí v náš prospěch. Jo a miluju tě, vezmu si tě klidně i za 10 let, stejně už jsme skoro svoji! Na tom se nic nemění,“ řekl Natálii její snoubenec při předávání květiny útěchy.



Přečtěte si
ELLA Průšová
27. 3. 2024 • 20:27

Kdo by si jí vzal? Jde s každým!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.