Zvrat ve sporu Hanychové a Soukupa: Kdo koho podvedl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zvrat ve sporu Hanychové a Soukupa: Kdo koho podvedl?

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup ( M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát)

Nekonečná válka Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54) připomíná chvílemi satirické dílo. Zatímco bývalá modelka běduje nad tristně nízkou částkou výživného a prohlašuje, že jí televize Barrandov dluží statisíce, vzápětí prodává dárky za miliony... Otázkou tedy je, kdo, komu a co ve finále vlastně dluží, či kdo se koho snaží veřejně pošpinit víc. 

Agáta na sebe strhla pozornost, když odtajnila, že poloviční majitel zadluženého Barrandova přispívá na dceru částkou ve výši pouhých čtyř tisíc korun, navíc jí prý dluží za všechny odvysílané díly pořadu Holčičky, čímž měla utrpět značnou finanční ztrátu. Bouřila se také, když se objevil spis k soudnímu moratoriu, ve kterém bylo uvedeno, že inkasovala 270 tisíc korun, a označila jej za zfalšovaný.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

„Jestli někdo tvrdí, že jsem si vzala na Barrandově nějaké peníze, tak to musí být podvod. Skutečně jsem nic nedostala. Ani si nic nevzala. Žádnou smlouvu jsme neměli podepsanou, nepodepisovala jsem ani převzetí žádné zálohy. Žádnou jsem totiž nedostala,“ prohlašovala ještě na konci března. 

Ovšem teď se ukázalo, že výplata za pořad přeci jen proběhla. „Ano, vystavila jsem jim fakturu na zálohu na 120 tisíc, které mi poslali, já jsem tam pak měla 32 pořadů, takže jsem si to odpracovala, což uznali,“ rozvzpomněla se po odtajnění dokumentů televize na dotaz redakce eXtra.cz.

TEMU boří rekordy. Je bezpečný? Tenisová kauza se dotkla Plíškové. Hanychová překvapila u soudu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.