Pokus o sebevraždu Krampola? Svědectví o noži vedle bezvládného těla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pokus o sebevraždu Krampola? Svědectví o noži vedle bezvládného těla

Co se vlastně stalo v bytě hereckého barda?
Co se vlastně stalo v bytě hereckého barda? (archiv Blesku)

Co se přesně stalo v bytě Jiřího Krampola (85), kterého v bezvědomí převáželi do nemocnice? Podle hereckého barda jej zradily zklidňující léky, po kterých prý usnul, ovšem očití svědci mluví o pokusu o sebevraždu. Tu však hlas Belmonda striktně odmítá. 

Pětaosmdesátiletého herce a dabéra našli na zemi, kamarád z domu, kde Jiří bydlí, okamžitě přivolal záchrannou službu. „Vůbec nekomunikoval a podle léků rozházených okolo něj na zemi bylo podezření, že se mohl otrávit,“ potvrdil v pátek deníku Blesk zdroj. 

Jiří Krampol v nemocnici: Stavějí ho na nohy! Udělal i dřep!

Video se připravuje ...

„Vzal jsem si prášek, usnul a pak se nemohl probrat. Xanax je přitom na zklidnění, ne na spaní, takže nevím, jak je to možné,“ přiznal posléze sám Krampol CNN Prima News. 

Zároveň se velmi tvrdě ohradil proti spekulacím, že mělo jít o sebevraždu z nešťastné lásky. „Jsou to zlé spekulace, které mi ubližují. Kraviny, které se vymykají jakékoliv logice. Že se prý loučím, že chci spáchat sebevraždu, že tam ležel nůž a že se báli, abych se neprobodl, nebo že chci skočit z okna a podobné nesmysly. Ani nevím, co na to říct,“ neskrýval rozčilení Krampol, který se po incidentu stále zotavuje. 

Jiří Krampol opět mezi lidmi: Lidský smích mě nabíjí silou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.