Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič se při otáčení na frekventované silnici střetl s jiným osobákem. Po nárazu vozidlo odletělo do příkopu

Hrozivě vyhlížející střet dvou osobních automobilů ochromil ve středu ráno provoz na silnici I/26 mezi Stodem a Holýšovem na Plzeňsku. Jedno vozidlo se po srážce převrátilo na střechu a skončilo mimo vozovku v příkopu, kde se zastavilo až o stromy. Viníkem nehody byl řidič, který se otáčel na frekventovaném úseku s dvojitou plnou čárou.

„Jedenatřicetiletý muž při nehodě utrpěl četnější lehčí zranění. Záchranáři ho s ohledem na závažný mechanizmus nehody transportovali na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice na Lochotíně,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Podle dosud zjištěných informací jel šestašedesátiletý řidič s vozidlem Škoda Octavia ve směru jízdy od Holýšova na Stod. S vozidlem se začal otáčet v místě, kde jsou pro každý směr jízdy dva jízdní pruhy. Došlo ke střetu s vozidlem značky Ford, jedoucím stejným směrem. Řidič vozidla Ford byl převezen k lékařskému ošetření. Provedené dechové zkoušky byly negativní, oba řidiči ve vozidle cestovali sami,“ uvedla k nehodě mluvčí policie Iva Vršecká.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky střet dvou automobilů, otáčel se, vozidlo na střeše, nehoda při otáčení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič se při otáčení na frekventované silnici střetl s jiným osobákem. Po nárazu vozidlo odletělo do příkopu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.