Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Rychle a zběsile se motá okolo čtvrtého Spider-Mana


ikona
Jokolo
drew goddardjustin linmarvelspider-manspidermantom hollandzendaya
Spoustu zvěstí, ale potvrzení žádné. 

Okolo Spider-Mana nepřestane asi nikdy být živo. Jeden z nejoblíbenějších komiksových hrdinů na sebe za ty roky, co se objevuje na plátnech a obrazovkách, stihl navázat několik dalších postav, příběhů a všelijakých rozvětvení. V těch navíc kvůli rozkouskování Spideyho mezi Sony a Marvel vznikají těžko srozumitelné tahanice. Víme, že se na čtvrtém filmu s Tomem Hollandem jako Peterem Parkerem pracuje, okolo preprodukce panuje nicméně spousta zvěstí. Poslední zprávy hovořily o tom, že nejblíže k režii filmu má Drew Goddard, studia se nicméně dle zákulisních informací nemohla dohodnout na podobě snímku. Marvel chtěl Petera vrátit zpět do ulic a v zemitější akci ho nechat bojovat s Kingpinem, potenciálně s Daredevilem za zády, zatímco Sony chtělo megalomansky znovu zapojit do hry multiverza, alternativní verze Spider-Mana a více záporáků. Teď navíc ke Drew Goddardovi přibyl další adept, o němž se hovoří jako o možném nástupci Jona Wattse, jenž režíroval první tři díly. 

 

Režie čtvrtého dílu by se totiž prý mohl chopit Justin Lin. Ten má na kontě některé z nejpovedenějších dílů akční série Rychle a zběsile a Star Trek: Do neznáma, takže mu akce jde pěkně od ruky. Má teď navíc volno, od svého posledního projektu, desátého dílu zběsilé série, odešel v půlce natáčení. The InSneider, zdroj těchto informací, navíc tvrdí, že studio by chtělo pavoučího hrdinu vrátit před kamery už letos na podzim, aby se potenciálně stihla premiéra během lákavého prosincového slotu už příští rok. Příliš času tedy nezbývá a to, že Lin má volno, může být rozhodující. Je ale samozřejmě potřeba, aby měli volný diář i další hvězdy.

Tom Holland se už dlouho tváří, že si chce od herectví dát pauzu. Do role Parkera ale již investoval mnoho a pořád jde zdaleka o jeho nejsilnější značku (Cherry promine), bylo by tedy s podivem, kdyby návrat odmítl. A byť předcházející díl vyústil v Peterovo dospělé rozhodnutí oprostit se od svých přátel a nechat je zapomenout na to, že kdy existoval, nadcházející díl by do hry opět měl vrátit Zendayu. Stále jde o nepotvrzené zvěsti, jak ale v těchto dnech vidíme u Scarlett Johansson a jejího potenciálního zapojení do Jurského světa, od oficiálního odklepnutí nemusí být daleko. Tak uvidíme, jestli se Lin opravdu vrhne na Spider-Mana. 

Co byste na tuhle volbu říkali? 

--- 

Vytáhni v hospodě: Zendaya je sice i díky Duně áčková hvězda, volno by ale mít mohla. Třetí řada Euforie na HBO byla totiž odložena a televize dala hercům volnou ruku v tom, aby si hledali jiné angažmá. Pro fandy MJ to tedy vypadá dobře, pro fandy Euforie už tolik ne. 

O Justinu Linovi a sérii Rychle a zběsile kecali imf s Hladem v našem Speciálu! 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace