Vážná nehoda dvou aut v Mohelnici, pět zraněných

Foto Policie ČR

MOHELNICE – Vážnou nehodu, která se stala včera večer na okraji Mohelnice, zavinila řidička VW Passat. Ta totiž nedala přednost při odbočování vlevo a při srážce s protijedoucí Toyotou se zranilo všech pět pasažérů v obou autech.

Včera po 20. hodině se na křižovatce na okraji Mohelnice stala vážná nehoda. „Řidička osobního vozidla VW Passat jela ve směru od obce Libivá, začala odbočovat vlevo na silnici III. třídy a přitom nedala přednost protijedoucímu vozidlu Toyota Urban,“ popsala nehodu policejní mluvčí Miluše Zajícová. Následoval střet, po kterém skončila Toyota na svodidlech. Ve Volkswagenu byl kromě řidičky ještě jeden spolujezdec, v Toyotě cestovali kromě řidiče ještě dva lidé. Při nehodě se všichni zranili a byli sanitkami převezeni do Fakultní nemocnice Olomouc. Dechová zkouška u řidiče Toyoty byla negativní, u řidičky byl z důvodu jejího zdravotního stavu nařízen odběr krve v nemocnici. Policisté předběžně vyčíslili škodu na autech na 250 000 korun a na svodidlech na 10 000 korun.

Staňte se členy FB skupiny Život v Olomouckém kraji a žádná zpráva vám neunikne.  Sledujte nás na Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.  

U nehody zasahovali také hasiči.