Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Zabiják Affleck a opičí horor Stephena Kinga


ikona
Mr. Hlad
accountantanya taylor joyben affleckna obzorunicolas cagespinal tapstephen kingthe gorgethe monkeythe surfer
Zvládne Ben Affleck druhé Zúčtování? Jak se dělá reportáž z války v obýváku? A jak se daří Spinal Tap?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru The Man in My Basement si tajemný Willem Dafoe pronajme sklep od chlapíka, který potřebuje opravdu nutně peníze. Ale nebude tam dělat moc pěkné věci. V komedii SNL 1975 zjistíte, co se dělo v zákulisí vůbec prvního vysílání pořadu Saturday Night Live. 

V pokračování akční pecky Zúčtování se vrací Ben Affleck i Jon Bernthal, kteří tentokrát spojí síly, aby zjistili, kdo zabil muže, který jim zadával práci. V hororu podle Stephena Kinga The Monkey budou mít hrdinové co do činění s prokletou opičí hračkou. 

Nicolas Cage se v thrilleru The Surfer vrací na pláž, kde kdysi surfoval. Jenže teď se tam usídlili agresivní výrostci, kteří na něj nejsou zvědaví. On ale odejít nehodlá. V hororu Speak No Evil se hrdinové rozhodnou navštívit přátele z dovolené. A nedopadne to zrovna hezky. 

Specialista na horory Scott Derrickson bude v The Gorge vyprávět milostný příběh ze světa plného smrti a násilí. A budou u toho Miles Teller a Anya Taylor-Joy. Ve Spinal Tap II se vrací na pódia legendární neexistující kapela. 

Emma Stone a Yorgos Lanthimos spojili po Chudáčcích síly u filmu Kinds of Kindness, který bude složený ze tří malých příběhů ze současné Ameriky. V hořké komedii Jana Hřebejka Výjimečný stav bude Ondřej Vetchý předstírat ve svém bytě, že točí reportáž z občanské války. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace