Denník N

Ženy ťahá za vlasy, búcha po zadku. Tréner Tomáš má milión sledovateľov, no svoje metódy nevysvetľuje

Tréningové metódy kouča Tomáša Rezáka. Foto – instagram/coach.tomas
Tréningové metódy kouča Tomáša Rezáka. Foto – instagram/coach.tomas

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

„Ty krásavica z Wishu.“

„Pozri sa do zrkadla a pogrcáš sa.“

„Čo si si prišla vyvetrať mindžu, moré?“

„Ja si viem úplne predstaviť, ako bude ona vyzerať, keď bude rodiť…“

Do toho časté ťahanie za vlasy, capnutia po zadku či stehnách, zaháňania sa rukami a niekedy aj rôznymi predmetmi. Spôsobom, ako keď naznačujete, že chcete niekoho biť.

Takéto príspevky sa objavujú na jednom z najsledovanejších slovenských účtov na Instagrame.

Tomáš Rezák, ktorý vystupuje pod menom tomas.coach a pod značkou Mordor Fitness trénuje výhradne ženy, má na sociálnej sieti viac ako milión sledovateľov.

„Je však otázne, koľko z vyše milióna sledovateľov tvoria skutočné osoby,“ hovorí novinár Denníka N Filip Struhárik, ktorý sa dlhodobo venuje témam sociálnych sietí.

„A pre mňa, podľa videí, ani nie je tréner. Skôr niečo iné,“ nadväzuje Michal Králik, fitness tréner, ktorý učí na Fakulte telesnej výchovy a športu UK v Bratislave.

O tom, nakoľko je pre ženy lákavý priestor na jeho sociálnych sieťach a prečo vyhľadávajú tento typ tréningov, porozprávala zase psychologička Denisa Maderová.

Je urážkou pre trénerov

Problémom je, čo populárny profil Tomáša Rezáka v skutočnosti prezentuje.

V náhľadoch príspevkov sú zábery kričiacich žien alebo Rezáka, ako na nich napríklad sedí, alebo sa ich lascívne dotýka. A ešte fotky ženských zadkov. Veľa, veľa fotiek ženských zadkov.

Keď si videá rozkliknete, uvidíte rôzne, povedzme, že ne

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie