Úterý , 21. 05. 2024

Monika

Ekologické rodičovství není jen módní trend, ale způsob, jak předat dětem důležité hodnoty týkající se ochrany naší planety. Udržitelný životní styl může pomoci snížit vaši ekologickou stopu a zároveň zajistit zdravější prostředí pro vaši rodinu. Zde jsou praktické tipy, jak začít:

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Celulitidu má řada žen. Dokonce možná existujte víc těch, které ji mají než těch, které mají to štěstí a celulitidou obdařeny nejsou. A stejně jako trápí ženy, tak ani muži leckdy celulitidě neuniknou. A proto si nyní připomeneme největší a nejčastější mýty, které o celulitidě kolují a připojíme pár rad, jak se jí zbavit.
Letní počasí láká ven nejen lidi, ale také velké množství různých zástupců hmyzí říše. Ať narazíte na komára, včelu, vosu, klíště, muchničku, mravence nebo třeba ováda, ne vždy taková blízká setkání třetího druhu dopadnou dobře. Podívejte se, jak si po bolestivém seznámení správně „olízat rány“.
Designové trendy v kuchyni upřednostňují praktičnost. Kuchyňské baterie i dřezy jsou jednoduché a čisté, a objevuje se matná barva, třeba přímo černá.
Spodní prádlo je nedílnou součástí každodenního života. Kromě toho bývá také důležitým prvkem v tom intimním kontextu. A to zejména z pohledu mužů. Hezké spodní prádlo totiž dokáže muže naladit na tu správnou náladu, umocnit v něm nejrůznější fantazie a představy. Které je ale láká úplně nejvíc a jak na jednotlivé kousky reagují?
Plánujete svou zahradu krásně osvítit? Chcete na ní strávit následující teplé měsíce? Osvětlení na zahradu zkrátka patří. Je součástí vašich večerů s přáteli i grilovacích večírků. Je to nejen stylový prvek, ale také mluvíme o funkční a praktické části zahrady zabraňující mnoha nepříjemným nehodám jako jsou pády ze schodů, pády do bazénů, jezírek a podobně. Vyberte si osvětlení na zahradu správně a střízlivě.
Sotva jste se vrátili ze záchodu a už je to zase tady. Musíte si znovu a naprosto neodkladně odskočit na malou. Máte totiž pocit, že váš močový měchýř každou chvíli praskne nebo že zkrátka nedojdete na toaletu včas. Ve výsledku ale dost často zjistíte, že co se objemu týče, jakoby to bylo mnoho povyku pro nic. Poznáváte se v tom?
Muži a ženy, to jsou podle odborníků a psychologů dva různé světy, které si v podstatě nikdy neporozumí, ale neumějí bez sebe žít. Existují vůbec nějaké základní komunikační principy nebo vlastnosti, díky kterým se lze naučit porozumět svému protějšku? Zajímavé rady a podněty ze své praxe nám prozradila lektorka a koučka Hana Drahoňovská.
Nezáleží na tom, kolik je zrovna hodin. Je to tady! Máte chuť dopřát si něco hodně nezdravého. Jednou vás provokuje tlačenka v lednici, podruhé máte problém zkrotit myšlenku pochutnat si na tom hříšně sladkém dortíku. Tu a tam takový okamžik potká snad každého z nás a jak jistě víte, všechno má nějakou příčinu. A to i hlas vašich myšlenek volající po pizze a hranolkách s dvojitou tatarkou. Co za tím stojí a jak to řešit? Poradíme.
Zrovna teď je ten správný čas začít chodit do sauny. Proč? Sauna totiž umí zlepšit imunitu, a zabránit tak častému onemocnění. V neposlední řadě vám také dovede vylepšit psychiku!
Sprchování nebo koupání jsou každodenní činnosti. Většinou se k nim schyluje po ránu, ale jindy také večer po náročném dni v zápřahu. Mnoho lidí však k této fázi hygieny přistupuje ekonomicky a spíše se nekoupou, než koupou. Čím víc se budu sprchovat či koupat, tím větší poplatky se na dům budou vztahovat, říkají si. Jelikož ale mluvíme o nezbytnosti, prozraďme si, co je z tohoto pohledu lepší čili ekonomičtější.  
Doplňky do koupelny používáme každý den, ale kromě jejich praktického účelu si dnes můžeme pořídit i krásné designové kousky, které podtrhnou styl vaší koupelny. Dávkovače mýdla, zásobníky na tampony, kelímek na vyplachování úst, košíky na kosmetiku nebo různé držáky, všechno si můžete vyladit k obrazu svému. Inspirujte se.

Výběr článků

Už dávno je pryč doba, kdy si lidé doma zapalovali parafínové čajové nebo jiné svíčky. Osvěta na téma svíček se šíří světem rychlostí blesku. Pokud ale stále netušíte, proč zainvestovat do sójových svíček, pár důvodů pro vás máme. Ten hlavní je, že parafínové svíčky vážně poškozují naše zdraví.
S příchodem chladnějšího ročního období se pulty supermarketů začínají plnit exotickými druhy ovoce. A vedle tradičního kaki, pomela a dalších podobných vynikajících kousků, nám svou střapatou hlavičku ukazuje také ananas. Věděli jste, že se jedná o spalovač tuků? Zejména po svátcích by proto neměl chybět ve vašem jídelníčku.
Po dokončení školy jsem se chtěla osamostatnit a odejít z domu, protože jsem toužila po nezávislosti. Vždycky jsem si přála bydlet sama a společně s mojí kamarádkou jsme si tohle plánovaly asi od třetí třídy na základní škole. Náš sen se splnil, ale idylka netrvala věčně. Kdybych to tušila, nikdy bych do toho nešla.

Nepřehlédněte

Je třeba se hned detoxikovat! Po zimním období očistěte tělo a mysl! Přesně to volají reklamní slogany různých společností, a takto se zaklínají mnozí výživoví poradci a prodejci doplňků stravy. Do jaké míry má ale nějaký jarní detox smysl? A proč zrovna na jaře?
Máme tu začátek nového roku 2021 a určitě si spoustu z vás dalo nějaké předsevzetí! Například začít cvičit, jíst zdravěji, chodit na procházky, myslet více pozitivně, být lepší přítelkyní či přítelem či být lepším rodičem. Vaše předsevzetí se mohou lišit, ale stejně vás všechny něco spojuje. A to to, že jich chcete dosáhnout! Proto vám v tomto článku zmíníme 3 důležité kroky, jak na to. A věřte, že pokud se těchto kroků budete držet, tak máte vyhráno.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek