Domov Novinky MARCA odpovedá Romanovi: Kroos sa ešte nerozhodol

MARCA odpovedá Romanovi: Kroos sa ešte nerozhodol

Toni Kroos je presvedčený, že bude pokračovať v hre za Real Madrid, ale rozhodnutie ešte nepadlo, informuje MARCA.

Autor: Marek Varga
0 komentár

Fabrizio Romano dnes v exkluzívnej informácii oznámil, že Toni Kroos sa rozhodol pokračovať vo svojej kariére a súhlasil s podpisom novej zmluvy s Realom Madrid do roku 2025.

José Félix Díaz z denníka MARCA odpovedá, že na oznámenie dohody je priskoro. Novinár tvrdí, že sám Nemec začína byť presvedčený, že môže naďalej hrať za Real Madrid na najvyššej úrovni.

Klub a tréner Carlo Ancelotti chcú, aby zostal, no ako Španiel podotýka, stále neexistuje konečné riešenie situácie.

Momentálne všetko nasvedčuje tomu, že 34-ročný hráč zostane v tíme aj pre budúcu sezónu, no nedá sa ešte prehlásiť, že by bolo všetko definitívne.

Vzhľadom na túto situáciu vládne optimizmus ohľadom podpisu nového kontraktu, no podľa Josého Félixa Díaza ešte stále neexistuje konečné rozhodnutie Kroosa, ktorý stále analyzuje svoje možnosti.

Stredopoliar si stále láme hlavu nad tým, či by účasť na EURO za Nemecko nemala byť tou poslednou v celej kariére a Real Madrid očakáva definitívne rozhodnutie až v apríli alebo dokonca v máji.

MARCA tiež priamo odpovedá na správu Fabrizia Romana, že Kroosovi agenti boli nedávno v Madride a skutočne sa stretli s vedením Realu, pričom im hovorí, že čoskoro sa dosiahne riešenie, ale rozhodnutie ešte nepadlo.

zdroj: marca.com

Subscribe
Notify of
0 Komentárov
Inline Feedbacks
Načítať všetky komentáre

Odporúčame

0
Tu môžete pridať komentár, nech sa páči...x