Denník N

Graf dňa: Používatelia Redditu pomohli sociálnej sieti k úspešnému vstupu na burzu, v budúcnosti ju môžu aj potopiť

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

  • Akcie Redditu po vstupe na burzu rástli, hoci v minulom roku prišiel o vyše 90 miliónov dolárov.
  • Spolu s Trumpovou sociálnou sieťou Truth Social patrí Reddit k akciám, ktoré nakupovali fanúšikovia emocionálne, nezávisle od skutočnej hodnoty firiem.

Na newyorskej burze sa po dlhom čase objavili prvé nové technologické firmy, medzi nimi aj kultová sociálna sieť Reddit. Aj keď bol je vstup na burzu úspešný, firmu môže ohroziť vlastná komunita.

Reddit nemá hviezdne finančné výsledky ani veľký podiel na trhu s online inzerciou. Napriek tomu hodnota jeho akcií za prvé štyri dni obchodovania vystrelila o vyše 90 percent, ukazuje Graf dňa. Hoci akcie v stredu výrazne oslabili, na poludnie newyorského času boli stále o 

Na čítanie potrebujete aspoň štandard predplatné.

Dnes na dennike.sk

Firmy

Graf dňa

Redaktori Denníka E v Grafe dňa vysvetľujú kontext najzaujímavejších dát dňa. Ako newsletter ho posielame každý pracovný deň podvečer.

Startupy

Technológie

Umelá inteligencia

Ekonomika

Teraz najčítanejšie