Oslňující ranní slunce příčinou nehody: Renault Megane a BMW v kolizi

foto: Policie ČR

RYCHNOVSKO – V brzkých ranních hodinách došlo toto úterý v Týništi nad Orlicí k dopravní nehodě, při které byli zraněni dva lidé. Nehoda se stala na křižovatce ulic Okružní a ČS Armády. 58letý řidič vozidla Renault Megane při odbočování vlevo nezachoval dostatečnou opatrnost.

Šofér vozidla Renault byl pravděpodobně oslněn sluncem a přehlédl vozidlo BMW, což vedlo ke srážce obou automobilů. „Při dopravní nehodě došlo ke zranění 31letého řidiče BMW a 49leté spolujezdkyně z vozidla Renault, kteří byli předáni do péče lékařů. Policisté vyloučili u obou řidičů přítomnost alkoholu provedenou dechovou zkouškou,“ sděluje policejní mluvčí Martina Jandová.

Staňte členy FB skupiny Život v Královehradeckém kraji a žádná zpráva z kraje vám neunikne. Sledujte nás Twitteru, kde pro vás připravujeme plejádu pestrých zpráv.

Technická závada jako příčina nehody nebyla na místě zjištěna. Celková hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 70 tisíc korun. Dopravní policisté nyní vyšetřují veškeré okolnosti nehody.