Hlavní obsah
Lidé a společnost

Kaňoková ze Zlaté labutě měsíc po porodu už zase pracuje. Přiznala strach a nejistotu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

Herečka Beáta Kaňoková ze seriálu Zlatá labuť se nedávno nechala slyšet, že při narození první dcery Juditky jí partner velkou oporou nebyl. Dokonce kvůli němu málem přišla o svou první velkou roli. Co se teď změnilo?

Článek

Čtyřletou Juditu má herečka Beáta Kaňoková s hercem Tomášem Havlínkem, kterého mohli diváci nedávno vidět například v seriálu Táta v nesnázích. Láska jim nevyšla a dnes je každý z nich šťastný s někým jiným. O tom, že jejich soužití nebylo ideální, se herečka rozpovídala teprve nedávno.

Vyčerpaná bojuje o role

„Jsem máma. A jsem taky herečka. Jenže pojmout obě tyhle role mě stojí strašně moc úsilí. Bolí to. Na duši i na těle. Znamená to nespat, být totálně vyčerpaná, nepochopená, jako matka i herečka často přehlížená, protože pro některé tvůrce nebo producenty je to komplikace,“ zamyslela se nedávno Beáta.

„Znamená to strach a nejistotu. Nejen, že svoji práci neodvedu tak, jak bych chtěla a přála si, ale že neobstojím ani před svými dětmi. Že si to neobhájím před svým okolím. Tolikrát jsem čelila kritice od těch nejbližších, která bolela nejvíc a zasáhla ta nejcitlivější místa, protože otřásla mým sebevědomím a udusala můj tvůrčí potenciál,“ dodala. „Vím, jak jsem si některé věci musela vybojovat. Svou první velkou roli jsem nejdřív odmítla, protože bývalý partner nesouhlasil s tím, že bych měla pracovat,“ přiznala poprvé, v čem možná tkvělo ohnisko jejich neshod.

Foto: se souhlasem TV Nova

Beáta Kaňoková a Marta Dancingerová ve Zlaté labuti

Znovu na castingu

Syna, jehož jméno zatím tají, má Kaňoková s kameramanem Tomášem Kotasem, který ji evidentně podporuje o dost víc. Už měsíc po porodu byla herečka na dalším castingu -a uchází se tak o novou roli. Ještě na začátku těhotenství si totiž myslela, že se později vrátí do Zlaté labutě, ale ateliéry se zavřely už v lednu. Nečekaně, ale Nova zřejmě usoudila, že tento projekt, byť se těší dobrému ohlasu, nadále financovat nebude.

Můžeme se nechat překvapit, kde Beáta znovu uvidíme. Nedávno se dokonce nechala slyšet, že by se nebránila další sérii Pana profesora, kde si diváky naprosto získala. Ani o tom ale nejsou žádné zprávy a natáčení se tak zatím nejspíš nechystá.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz