Konference JSDays 2024 přinese hlavní novinky v JavaScript
zdroj: Tisková zpráva

Konference JSDays 2024 přinese hlavní novinky v JavaScript

28. 3. 2024 11:31 | Komerční sdělení / PR | autor: Inzerce

Odborná konference JSDays 2024 Počítačové školy GOPAS letos proběhne online 18. dubna. Je určena pro front-end a full-stack programátory, a také pro ty, kteří se o populární JavaScript a související technologie zajímají.

JavaScript je jedním z nejpopulárnějších programovacích jazyků na světě. Jeho použití je univerzální a přístupné i pro začínající programátory. Navíc umožňuje vytvářet aplikace a webové stránky s vysokou mírou interaktivity a dynamiky. Existuje obrovské množství knihoven, frameworků a nástrojů, které usnadňují vývoj. To vše pak podporuje jeho velkou popularitu.

„Na konferenci zazní jak témata dotýkající se základů jazyka, tak i aktuální novinky a nejnovější zkušenosti,“ říká Jan Dvořák, výkonný ředitel počítačové školy GOPAS. „Konference v letošním roce proběhne čistě online přes naši online speciální streamovací aplikaci a opět počítáme s hojnou účastí slovenských IT odborníků, kteří jsou i mezi přednášejícími,“ dodává.

DSC_0006 zdroj: Tisková zpráva

Účastníci se mohou těšit na následující témata a lektory: Keynote: ECMAScript & JavaScript 2024 - Novinky, Frameworky & Inovace (Fáris Ismail), Generuj video pomocí React.js (Riki Fridrich), Neztrácejte práci kvůli AI: Jak ji přelstít a zůstat ve hře (Martin Krček), Svelte (Miroslav Bradič), SharePoint Embedded (Petr Malášek), Azure OpenAI v enterprise prostředí (Štěpán Bechynský), T3 Stack (Pavel Kříž) a SPA vývoj v .NET 8 (Miroslav Holec).

Konference nabídne tedy celkem 8 přednášek osmi předních českých a slovenských odborníků a všichni účastníci budou mít  po konferenci přístup do archivu přednášek až po dobu 14 dní

Podrobné informace o konferenci najdete na jejích stránkách: www.jsdays.cz

Nejnovější články