Cara Delevingneová (31) smutní: Sídlo za 160 milionů lehlo popelem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Cara Delevingneová (31) smutní: Sídlo za 160 milionů lehlo popelem

Oslnivá Cara Delevingne
Oslnivá Cara Delevingne (Profimedia)

Pohroma potkala britskou topmodelku a herečku Caru Delevingneovou (31): Její luxusní sídlo stojící v malebné čtvrti Studio City v těsném sousedství Hollywoodu lehlo popelem! Hasiči přes veškerou snahu nedokázali plameny zkrotit a vila v hodnotě kolem 7 milionů dolarů (161,6 milionu korun) vyhořela do základů, střecha se propadla...

„Měla v tom domě všechno, celý svůj život. A nezůstalo jí z toho nic...“ slzela v rozhovoru s TMZ maminka herečky, která tou dobou byla v rodné Anglii. Tam celý týden vystupuje v divadle Playhouse Theater, což je po seriálech Carnival Row (točil se v Česku) anebo American Horror Story či filmu Sebevražedný oddíl její vůbec první divadelní zkušenost. „Mám zlomené srdce. Nemůžu tomu uvěřit. Život se může změnit mrknutím oka, tak si važte toho, co máte,“ vzkázala. Na zásahu se podílelo celkem 94 hasičů se 13 stříkačkami, dva lidé se zranili. Jedním z nich byl zasahující hasič, druhým jeden z kolemjdoucích. Utrpěli však podle vyjádření hasičů jen lehká zranění. Požád vznikl nejspíš vinou zkratu elektrického vedení.

Jednoduché líčení na Cara Delevingne

Video se připravuje ...

Aspoň že kočky to přežily…

Jedinou útěchou pro zdrcenou Caru mohla být zpráva, že hasičům se při zásahu podařilo včas vynést do bezpečí dvě její milované kočky. „‚Jsou naživu!! Děkuji hasičům!“ jásala Cara, jakmile se k ní dostaly fotky jejích »peršanek« odnášených v ručnících. Zdály se vyděšené, ale jinak zcela v pořádku, ani bílé kožíšky neměly nijak zvlášť zašpiněné, jen zmáčené.

Krásná topmodelka Denisa Dvořáková je zase singl! S manželem to nevyšlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
28. 3. 2024 • 15:02

Když von ten americkej papundekl tak dobře hoří.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.