Hlavní obsah
Umění a zábava

Survivor a skvělý tah Ondry Novotného. Do odchodu Filipa domů hodil vidle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Midjourney (generováno AI)

V 10. díle reality show Survivor proběhla netradiční kmenová rada, kdy Ondra Novotný kmeni Lovců nedal nic zadarmo.

Článek

Už minule jsem ve svém článku psala o tom, jak se soutěžící vzdávají bez boje. Mají k tomu nejrůznější důvody, které se často nesetkávají s pochopením. Jednou se přeci rozhodli hrát, tak ať se snaží.

Úmyslná prohra? Neskutečné

Několik soutěžících už bez boje odešlo, ale v soutěži stále zůstávají tací, kteří udělají vše pro to, aby se konečně dostali domů za rodinou. Jak k tomu přijdou spoluhráči, kteří na ostrov přišli, aby vyhráli? Budu konkrétnější. Jde o hasiče Filipa, který už prý nechce pokračovat, a proto se v kmeni Lovců domluvili, že schválně prohrají souboj o imunitu a vítězství přenechají Titánům. Lovci, kromě Filipa, poté v rozhovorech sdělili, že takového hráče milerádi pošlou domů, ale že prohra byla proti jejich přesvědčení. Ani diváci takové hráče v Survivoru nechtějí a můžeme doufat v to, že brzy dojde k pročištění od skleníkových květinek a bábovek, které už v soutěži pouze trpí a snad zůstanou skuteční hráči a silní bojovníci.

Ondra Novotný do odchodu Filipa hodil vidle

Zdálo by se, že plán opustit soutěž díky prohranému souboji o imunitu, vyšel, ale moderátor nejtvrdší reality show Lovce pěkně převezl. Když se v duelu dle očekávání octl Filip a Mikýř s individuální imunitou k němu vybral Jakuba Bínu, Ondra přišel se zásadní informací. Žádný duel se tentokrát nekoná a domů nikdo neodejde. Tedy kromě Sebastiana, který odešel z vážných a pochopitelných rodinných důvodů.

Zaskočení Lovci se odebrali na svůj ostrov s tím, že příště se nevyhnou dalšímu souboji o imunitu a v duelu se octnou hned čtyři hráči, z nichž domů odejdou dva. Myslím, že jde o takovou malou pomstičku za hromadné odchody a úmyslné prohry. A kdo ví? Třeba to Filip ještě přehodnotí a zabojuje.

V tomto článku nezmiňuji další události, ale mohu naznačit, že v 9. a 10. díle nepřijdete o emočně vypjaté chvilky, hádky a také simulování zdravotní indispozice.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz