Zavřít reklamu

Minulý týden Google vydal betaverzi Android Auto 11.6. Tato aktualizace nepřinesla žádnou významnou změnu, někteří uživatelé však hlásili, že odstranila problémy s přehříváním. Nyní americký gigant vypustil do světa stabilní aktualizaci nové verze globálně populární navigační aplikace.

Zpočátku Google distribuoval beta aktualizaci Android Auto 11.6 omezenému počtu uživatelů, kteří se zaregistrovali do beta programu aplikace. Po týdenním testování vydal stabilní aktualizaci pro všechny uživatele. Nezveřejnil u ní protokol změn, lze však očekávat, že přináší vylepšení stability aplikace, aby fungovala co možná nejhladčeji, a/nebo opravu některých chyb. Je také možné, že definitivně opravila problém s přehříváním telefonu.

Android Auto se v poslední době dočkalo některých důležitých novinek, včetně zavedení umělé inteligence, která slouží k sumarizaci textových zpráv a zároveň nabízí i některé rychlé odpovědi, které poskytují větší pohodlí pro komunikaci. Stabilní verze Android Auto 11.6 však podle všeho žádné nové funkce nepřináší.

Android Auto na nejnovější verzi aktualizujete obvyklým způsobem – přejděte do Obchodu Play, poté klepněte na vyhledávací panel a vyhledejte Android Auto. Pokud se na stránce s aplikací objeví tlačítko Aktualizovat, stačí na ně kliknout. Pokud se vám zatím nezobrazuje, zkuste se do obchodu podívat za pár dní, nebo si novou verzi aplikace stáhněte z alternativního zdroje.

Dnes nejčtenější

.