Denník N

Jureňa: Štefan Harabin podporil Petra Pellegriniho. Harabin: Jureňa u mňa skončil

Štefan Harabin. Foto - TASR
Štefan Harabin. Foto – TASR

Štefan Harabin odmieta, že by podporoval Pellegriniho. Žiadne vyhlásenie pred druhým kolom prezidentskej voľby zatiaľ nedal.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Situácia okolo Štefana Harabina sa pred druhým kolom prezidentských volieb vo štvrtok, teda v posledný deň pred veľkonočnými sviatkami, menila z hodiny na hodinu.

Spravodajské weby vrátane Denníka N museli v rozmedzí niekoľkých desiatok minút zverejniť úplne protichodné informácie o tom, či tretí kandidát v prvom kole prezidentských volieb podporil Petra Pellegriniho.

Zmätky

Keďže Harabina volilo v prvom kole zhruba 264-tisíc ľudí, každé jeho slovo v prospech či neprospech niektorého z kandidátov má svoj význam. Vo štvrtok napoludnie sa však dá povedať, že zatiaľ sa nič nemení: Štefan Harabin svojim voličom neoznámil, koho konkrétne by mohli 6. apríla zvoliť za nového prezidenta.

Zmätok vznikol po tom, čo sa od rána šírila správa dovtedajšieho šéfa Harabinovej volebnej kampane

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Ivan Korčok

Peter Pellegrini

Prezidentské voľby 2024

Štefan Harabin

Slovensko

Teraz najčítanejšie