Dotekomanie.cz

Na X (Twitter) jde získat funkce Premium a Premium+ zdarma

X Twitter 4 5781x3245x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Sociální síť X (Twitter) se v poslední době značně změnila, zejména poté, co ji převzal Elon Musk a začal dělat změny. Podstatnou novinkou je placená verze, přičemž se nabízí celkem tři varianty. Liší se funkcemi a samozřejmě i cenou. Je zde ale novinka, v rámci které jde získat prémiové funkce zdarma.

X (Twitter) má další typy předplatného, nabízí se i levnější

X Premium zdarma?

Nejlevnější tarif přijde na necelých 70 Kč, ale neobsahuje vše. Cena jde samozřejmě nahoru, přičemž u těch vyšších se nabízí i možnost získávání finančních odměn za dosah příspěvků. Jde o podíl z reklamy, která se zobrazuje. Elon Musk na své účtu ale představil jednu zajímavou novinku.

Nemusíte si platit X, ale i tak můžete získat přístup k funkcím z tarifů Premium a Premium+. Je zde samozřejmě jedna podstatná podmínka. Ta spočívá v samotných sledujících. Abyste dostali funkce Premium zdarma, musí vás sledovat 2500 ověřených účtů. Pakliže toto číslo stoupne na 5000, máte nárok na Premium+.

Je tedy jasné, že na toto nedosáhne jen tak někdo, ale na druhou stranu se mohou dostat specifické účty k funkcím zdarma. Skoro by se dalo říci, že se jedná o takové komunitní ověření významnosti nějakého účtu. Uvidíme, co tato novinka přinese a kolik účtů takto dostane funkce zdarma.

Zdroj: phandroid.com

Exit mobile version