Středa , 22. 05. 2024

Emil

Ve světě módy, kde rychle se měnící trendy určují rytmus sezónních kolekcí, určité prvky šatníku si zachovávají svůj neměnný charakter elegance a univerzálnosti. Dámská košile, díky své všestrannosti a nadčasovému designu, představuje klíčový prvek dámského šatníku, který lze úspěšně použít při vytváření jedinečných stylizací pro nejdůležitější příležitosti. Značka TATUUM, s dlouholetou tradicí ve vytváření vysoce kvalitního oblečení pro ženy, nabízí dámské košile, které okouzlují jemnou elegancí a dokonalostí zpracování a stávají se nezbytným společníkem výjimečných chvil.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Dne 4. ledna roku 2019 byl na sociální platformě Instragram vytvořen účet. Na tomto účtu byla toho samého dne vystavena fotografie obyčejného slepičího vejce společně s popiskem: „Pojďme z tohoto obrázku udělat nový světový rekord a dát jí největší počet lajků, jaký tu kdy byl. Překonejme aktuální rekord, který drží Kylie Jenner s 18 miliony lajky“. A tím to všechno začalo.
Když se pleťové póry ucpou nečistotami a přebytečným kožním mazem, začnou se černé tečky objevovat rychleji než houby po dešti. Co na ně platí? Zapomeňte na drahou kosmetiku, pár účinných zbraní máte doma! A ke všemu jsou za hubičku…
Suchý šampon je typ vlasového přípravku, který omezuje mastnotu a nečistoty ve vlasech. Na rozdíl od mokrých šamponů a kondicionérů lze suchý šampon nanášet na vlasy, když jsou suché – a právě odtud získal svůj název. Suchý šampon není nutné z vlasů vymývat a obvykle se nanáší na temeno hlavy a další oblasti, kde se může viditelně hromadit olej a lesk.
Je tu léto a společně s ním také naše snaha zhubnout. Mnoho žen před příchodem plavkové sezony začne držet dietu s vidinou ztracených kilogramů. Co když ale během diety zažíváte nepříjemné pocity na zvracení? Co stojí za nevolností, plynatostí či nervozitou během naší snahy zhubnout?
Omamná vůně konvalinky přivábí mnohé zahrádkáře k tomu, aby si tuto krásku pozvali ke svému prahu. Když si ji ale přinesete domů, může se vám z toho pořádně zatočit hlava. Co konvalinka obsahuje a opravdu je jedem naší zahrádky?
Po dokončení školy jsem se chtěla osamostatnit a odejít z domu, protože jsem toužila po nezávislosti. Vždycky jsem si přála bydlet sama a společně s mojí kamarádkou jsme si tohle plánovaly asi od třetí třídy na základní škole. Náš sen se splnil, ale idylka netrvala věčně. Kdybych to tušila, nikdy bych do toho nešla.
Rodiče ve snaze dopřát svým dětem to nejlepší kupují často hraček víc, než je potřeba. Na trhu existuje spousta hraček a děti chtějí často všechny, které v obchodě vidí. Podle čeho vybrat hračky, které děti zaujmou a vydrží si s nimi hrát dlouhé hodiny?
Dopřáváte si klasického turka? Mnoho z nás nedá dopustit na silnou kávu. Jakmile ji ale dopijeme, kávovou sedlinu, která zůstane na dně, bez milosti vyhodíme. To je ovšem škoda, protože lidově nazývaný lógr může u vás doma najít další využití.
Ještě jste neměli příležitost vyzkoušet arganový olej na vlastní kůži, respektive vlasy? Tak to je nejvyšší čas to napravit. Právě teď, když slunce svítí ostošest, vám hřívu ochrání před jeho škodlivými paprsky. Poklad s oříškovou vůní toho ale umí mnohem víc!
Na prahu vánočního období, kdy shon a přípravy dosahují svého vrcholu, se může stát, že vám všechno začne unikat z rukou. Pokud máte dost pečení cukroví a hledáte únik od vánočního stresu, článek pro vás! Dámská Liga vám přináší tipy na Vánoční výlety, které vás odreagují a navodí tu pravou vánoční atmosféru. Zjistěte, kam se vydat, abyste na chvíli odložili vánoční shon a nadechli se dobrodružstvím a klidu.
Mít dostatek kvalitního spánku je nesmírně důležité. Díky tomu se vaše tělo cítí lépe a mozek správně funguje. Mnoho z nás má ale s usínáním problém. A nejenom s usínáním, ale i s udržením kvalitního spánku po celou noc. Pokud spíme špatně, negativně to ovlivňuje možnost učení, snižuje kapacitu paměti, máme špatnou náladu a naše emoce jsou negativní. Co tedy pomáhá k lepšímu spánku?
Někdy není času nazbyt – v práci fofr, doma lítačka, člověk si pomalu ani nesedne. Ale jíst se musí, zvlášť když nechcete zbytečně utrácet za oběd v restauraci. Nechte si poradit a odložte při tom předsudky stranou. Rychlý oběd totiž může být i velmi zdravý a plnohodnotný. Dokonce se může stát, že rychlé recepty se ve vaší kuchyni usadí už napořád. Pusťte se s námi do vaření a uvidíte, že manžela a děti už ani nebudete muset přesvědčovat. Tak co, už zapínáte plotnu?

Výběr článků

Jste věčná začátečnice? Vždycky se pustíte do běhání a po pár týdnech to vzdáte? Nebo jste ještě nikdy neběhala, ale ráda byste začala? Možná právě vám se bude hodit následujících deset tipů, díky kterým si běh skutečně zamilujete.
Vitamín D je důležitý pro lidské zdraví – pomáhá udržovat silné kosti, zuby, posiluje imunitní systém a podporuje optimální hladinu krevního tlaku. Co však mnoho lidí neví je fakt, že nejdůležitějším zdrojem pro vstřebávání vitamínu D do těla je slunce. Právě v létě ho lze ze slunce vytěžit nejvíce. Jak toho dosáhnout, abyste měli dostatek?
Nalíčit se do práce je jedna věc. Do divadla už to zabere trochu více času, ale tohle? Kompletní make-up změní vaši visáž tak, že vás nikdo nepozná! Těchto pět příkladů vám ukáže, že se dá z každé ženy vyrobit kráska.

Nepřehlédněte

Už oběhlo dlouhých 10 let od smrti známého a skvělého zpěváka Petra Muka, který nám tu zanechal mnoho úžasných písní jako například Ráchel, Naděje, Tančíš sama, nebo Láska tě spoutá.
Jeskynní bazén, to je hlavní lákadlo resortu Grotto Spa v Tigh-Na-Mara. Nachází se v Bristské Kolumbii v Kanadě a nabízí luxusní procedury i ubytování. Kdo by odolal?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek