Pátek , 17. 05. 2024

Aneta

Objevte kouzlo vintage módy, která se v roce 2024 vrací na scénu s novou silou. Zjistěte, proč retro kousky oslovují moderní fashionisty a jak je začlenit do vašeho šatníku.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Pandemie se rychle šíří. Čísla nemocných stoupají, proto byste neměli na nic čekat a podpořit svou imunitu. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde se s nemocným můžete setkat. Abyste měli dobře fungující obranyschopnost, musíte mít ve formě střeva. K tomu vám pomohou probiotika. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček doplňků stravy Naturevia, ve kterém najdete kvalitní přípravky pro celou rodinu.
Podle statistik zradí srdce téměř každého třetího z nás. Jedná se o nejčastější příčinu úmrtí v Česku. Jen vloni si vyžádaly ischemická choroba srdeční, selhání srdce a infarkt myokardu přes 38 tisíc životů. Nechcete-li být mezi nimi, začněte o to své více dbát. Je totiž spousta věcí, které pro něj můžete udělat.
Do svého jídelníčku můžeme zakomponovat celou řadu potravin. Zapomínat nesmíme především na zeleninu, konkrétně na rajčata, která jsou mnohdy lékaři i odborníky na zdravé stravování označována za zázračnou potravinu. Proč si rajčata vysloužila takovou přezdívku? Proč je mnozí označují za “zázračná”? Důvodem toho jsou zdravotní benefity. Ať už přidáte rajčata do omáčky, polévky nebo jenom na chleba s máslem, uděláte tak něco pro své zdraví.
Krabičkové diety jsou hitem dneška. Když chtějí lidé zhubnout, automaticky vyhledávají nutričního specialistu a žádají ho o vytvoření krabiček, které lidem nedovolí jíst nic jiného. Ovšem i když jsou krabičky často vychvalované, pravdou je, že mají i své nevýhody.
Za sny - tak se jmenuje nová audiokniha, kterou načetl zpěvák Richard Krajčo společně se svou manželkou - autorkou knihy, režisérkou a scenáristkou - Karin Krajčo Babinskou. Čtyřy a půl hodiny poslechu bude stát za to. Proč zná knihu zpěvák nazpaměť a jak souvisí s jeho písní Zůstaň se mnou?
Dokumentární film s názvem Podvodník z Tinderu vede ve sledovanosti všech filmů na českém Netflixu. Příběh izraelského podvodníka, který vylákal z žen miliony a sám si pak žil v luxusu, doslova ohromil svět. Dříve trestaný zločinec si dokázal vymyslet opravdu důvěryhodnou historku, se kterou pak balamutil stvoření, co jen hledala lásku. Podvedené ženy teď splácí své dluhy – a on si vesele na svobodě dál užívá, vždyť mu všechny (bohužel) daly peníze dobrovolně.
Zařizujete si novou kuchyň a přišlo na výběr osvětlení? Máme pro vás pár tipů, jak ho vybrat, abyste se tam cítili příjemně a taky bezpečně. Přeci jen jde o místo, kde se používají nože a další náčiní, u kterého je třeba dbát opatrnosti.
Tato unikátní chata má skleněnou střechu i stěny, takže usínáte v teple, a přitom přímo pod hvězdnou oblohou a polární září. Panorama Glass Lodge se nachází 30 minut jízdy od Reykjavíku k pobřeží Grónského moře. Hned u chaty stojí vířivka, ze které se můžete kochat islandskou krajinou. V malé komfortní chatě najdete pohodlnou koupelnu i kuchyňku s jídelním stolem. Za noc pro dva v tomto islandském obydlí zaplatíte téměř 9000 korun, a mají tu i internet. Tenhle útulný úkryt vám ale může posloužit jak inspirace pro vaši vlastní chatu v přírodě. I s takto malým prostorem se dá pracovat a vytvořit něco kouzelného.
Spousta lidí si čas od času zpříjemní potemnělé večery tím, že zapálí vonné svíčky. Patříte k nim i vy? V tom případě je dobré se seznámit s riziky, které tato záliba přináší. Čemu všemu jdete naproti s každým zažehnutým plamínkem?
V oblasti zahradničení je pořád co objevovat, a to i tehdy, pokud máte vše už v malíku. Jestli ale tu a tam prahnete po něčem, co jste doposud nevyzkoušeli, a lákají vás nejrůznější novinky, pak vás právě tenhle článek doslova nadchne. Ten totiž věnujeme speciální popínavce, která bohatě produkuje chutnou zeleninu a nese trošku záhadné jméno ačokča. 
Možná jste již v rádiích zaznamenali hit Bad Guy, který rozhodně nepatří mezi mainstream. Kdo je slečna, která letos posbírala snad všechny americké ceny Grammy?
Genetická modifikace, tedy úmyslná změna genetického materiálu, se využívá zejména ke snazšímu pěstování některých rostlin. Nejčastěji můžete v této souvislosti slyšet o kukuřici. Narazíte však na mnoho argumentů pro i proti tomuto zásahu při pěstování. Na jedné straně je vyzdvihován přínos a zajištění vyšší produkce, na straně druhé jsou pochyby a možná rizika spojená s jejich konzumací.

Výběr článků

Že ořechové skořápky poslouží leda tak v kamnech? Čaj z nich připravený podporuje štítnou žlázu a odstraňuje hleny, které dráždí dýchací cesty. A co víc, tahle medicína účinkuje v řádu několika hodin.
Intimní zápach není rozhodně téma, které by se probíralo buď s kamarádkami, nebo s partnerem. V mnoha případech je tak žena nucena si hledat pomoc sama.
Nikdo není dokonalý… S tím se buď můžete smířit, nebo se rozhodnout s nedokonalostí bojovat. K dokonalé postavě vám pomůže dieta a osobní trenér a k dokonalému úsměvu zase rovnátka. Pojďte se podívat, jaké problémy vám pomohou vyřešit.

Nepřehlédněte

Na Vánoce máme každý své oblíbené zvyky a dekorace. Existuje nepřeberné množství možností, jak vyzdobit vánoční interiér. Který nápad se vám líbí nejvíc?
Zdravá a svěží pleť, to je bezpochyby priorita Francouzek. Chcete se naučit pár jejich jednoduchých triků a mít pleť krásnou a svěží?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek