Hlavní obsah

Sladký život? Po úspěchu v kinech má film i titulní píseň

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už téměř sto tisíc diváků přišlo do kin na českou komedii Sladký život o polepšeném hokejistovi. Hraje ho Vladimír Polívka. Ke snímku teď vyšel videoklip s titulní písní. Složil ji hudebník a příležitostný herec, známý jako Danny Smiřický ze seriálu Prima sezona, Petr Kroutil. Skladba nese název By The Way a byla produkována ve Spojených státech.

Píseň Petra Kroutila By The Way k filmu Sladký životVideo: Petr Kroutil

 
Článek

Píseň By The Way dokreslují filmové záběry. Vznikla přímo pro film a text k ní napsala Jaroslava Kroutilová, manželka autora. By The Way vznikla v Nashvillu a Los Angeles.

„Spolupráce s USA je ovlivněna naším kamarádem, spolupracovníkem a hlavním producentem našeho nového projektu KroutiLOVE, Mirkem Váňou,“ uvedl Kroutil.

Foto: Cinemart

Vladimír Polívka a Petra Hřebíčková aneb polepšený hulvát se naučí i štrikovat.

Snímek Sladký život, který vznikl pod taktovou Tomáše Hoffmana, vypráví příběh hokejového reprezentanta Rosťy Berana, muže, který si užívá luxusního života plného peněz, aut a mladých milenek. Po nečekaném kolapsu a transplantaci srdce se ocitá na dně a musí najít novou životní energii a odvahu začít znovu…

Komedie je momentálně na druhé příčce žebříčku návštěvnosti českých kin.

RECENZE: Sladký život plynule vyvolává hořkou pachuť

Film

Sladký život: Vladimír Polívka jako tápající hokejista po transplantaci srdce

Film

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám