Dotekomanie.cz

X (Twitter) vylepšuje komunity, přidává i NSFW označení

X Twitter 4 5781x3245x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Na sociální síti X (Twitter) jsou i komunity, ale od jejich představení se toho moc neudálo. Navíc do dnešního dne nechodí upozornění na nové příspěvky do komunit, takže je musí členové navštěvovat. Sice je zde možnost upozornění, ale jen na připnutý obsah. Navíc od prvního spuštění se objevilo neuvěřitelné množství spamu. I tak společnost nezapomněla na tuto součást a přidává vylepšení.

I NSFW

Mezi novinkami jsou například témata, pomocí čehož lze zacílit komunitu. Bylo vylepšeno správa nahlášených příspěvků a komunitní příspěvky otevřených komunit jsou dohledatelné přes běžné hledání. Také se zobrazí olajkované příspěvky u profilů. Podstatnější vylepšení se týká těch účtů, které šíří spam. Jakmile dojde k většímu nahlášení příspěvků jednoho účtu napříč komunitami, bude omezen všude a navíc nebude mít přístup ke komunitám, respektive nebudou mít možnost se přidávat.

Na Androidu si nově můžete třídit příspěvky podle popularity, nejvíce lajků nebo prostě podle času. Komunity mají nově i záložku pro média. Současně vývojáři opravují nahlášené problémy. Podstatnou novinkou je možnost označení komunity jako NSFW (Not safe for work), což bude znamenat, že mohou obsahovat jakýkoliv obsah, i erotický. Pokud komunita není takto označena, automatický filtr bude takový obsah odebírat.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Současně se pracuje na takovém menším centru kolem komunit. Také přibude objevování komunit podle témat a také samotných příspěvků z nich. Přibydou statistiky pro administrátory a bude možné přesdílet obsah z komunit. Jde vidět, že se X znovu soustředí na komunity a dá jim novou šanci. Ostatně se můžete připojit do té naší, jediné české komunitě o mobilech.

Zdroj: engadget.com

Exit mobile version