Úterý , 21. 05. 2024

Monika

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Každé roční období má svůj specifický nádech a ani podzim není výjimkou. Sice budete trávit více večerů doma kvůli deštivému a studenému počasí, ale o to větší máte motivaci si svůj příbytek zútulnit podzimními dekoracemi. Jdeme na to!
Jóga dnes patří v západním světě k široce rozšířeným technikám cvičení. Svou popularitu zde ale začala získávat až od 2. poloviny 20. století. Tisíce let se totiž omezovala pouze na indický subkontinent. Jak se vyvíjela až do dnešní podoby?
Je běžné, že má dnes téměř každá domácnost vlastní tiskárnu. Platí ale také, že na tisk dokumentů do školy, do práce nebo vstupenek do divadla opravdu nepotřebujete nějakou zvlášť kvalitní tiskárnu a bezchybný tisk. Vyplatí se proto kupovat levné neoriginální tonery nebo je to hazard s životností vaší tiskárny?
Minulý týden jsme si zasoutěžili o dvoje krásná sluchátka. Dnes už známe vítězky naší soutěže. Kdo měl štěstí a krásná sluchátka Trust Norma do nás dostane?
V rámci jarní edice letošního týdne módy se konala rovněž tradiční soutěž VAN GRAAF Junior Talent, která mezi ostřílenými designérskými esy nabízí neméně zajímavou podívanou. Vítězem tohoto ročníku se stal Tomáš Němec.
Sladkou chuť snad všichni milujeme už od dětství a většině z nás taková slabost zůstala až do dospělosti. Každý z nás pak po sladkém saháme z různých důvodů. Někdy je za tím jen zrádný okamžik, kdy nás honí mlsná, jindy si tím potřebujeme spravit náladu. Ať už si to chceme přiznat nebo ne, cukr našemu zdraví škodí. Dá se na sladké vůbec zapomenout, a jak ho můžeme vyřadit ze života úplně? Na to se právě teď podíváme.
Zná to nejspíš každá z vás. Někdy během svého života jste si určitě ve vztahu prošla fází žárlivosti. Pokud byla oprávněná, a váš partner vám byl opravdu nevěrný, chápeme, že jste ostražitá. Pokud ale byla nemístná, a vy se nacházíte ve zdravém a spokojeném vztahu založeném na důvěře, není se čeho obávat. Jestliže jste si totiž partnerovou oddaností jistá a víte, že má oči jen pro vás, žárlivost vás akorát zbytečně vyčerpává. Proto pro vás máme několik tipů, jak se žárlivostí zatočit.
Kamení v obývacím pokoji nevyjde nejlevněji, ale svojí práci v interiéru udělá i dekorativní obložení stěn. Sádrokartonové desky dokonale kopírují nejrůznější povrchy, ale kromě upraveného dřeva se dá využít i dřevo z palet. A výsledek vypadá výborně! Na výběr jsou nejrůznější vzhledy a materiály.
Přichází období, kdy vystavujeme mnohé, v zimě skryté, části těla světu na odiv. Pokud jste zvyklé se holit, pak vám jistě přijde vhod jeden domácí recept na krémové mýdlo na depilaci. Zamilujete si ho. Výborně se roztírá a dobře pění. Navíc působí antibakteriálně a protizánětlivě. Jdeme na to?
Každá z nás touží po zdravých a dokonalých vlasech. Získat je však mnohem snazší, než se na první pohled může zdát. Stačí jen vsadit na metodu No poo, která se nejen ve světě blogerek stala trendem. V čem spočívá a jak vám pomůže s vitalitou vašich vlasů?
Jaro je tady a s ním můžeme náš šatník obohatit o stylové oblečení, boty a o svěží módní doplňky. Že netušíte, co je právě trendy? Nevadí! Na následujících řádcích si na aktuální hity na poli módy posvítíme pěkně zblízka. Vy se jen pohodlně usaďte a nechte se inspirovat společně s námi, bude to stát za to.
Své zdraví můžeme potěšit různými způsoby. Můžeme začít konečně sportovat nebo se více hýbat. Můžeme si svůj jídelníček zpestřit a dodat do něj potraviny či suroviny, za které nám naše tělo poděkuje. V ideálním případě bychom měli do jídelníčku zakomponovat lněný olej, což je superpotravina výjimečná svými zdravotními benefity. Už jste slyšeli o tělu prospěšných účincích lněného oleje?

Výběr článků

Podívejte se, jak vytvořit překrásné bronzově třpytivé a neutrální kouřové oční stíny. Jejich barevný tón funguje s jakýmkoli odstínem pleti! Ideální na večírek, do divadla nebo večerní akci.
Krásný, rovný úsměv bez bolesti a téměř na počkání slibuje inovativní systém neviditelných rovnátek Invisalign. Rovnátka jsou totiž navržena tak, aby odhalila úsměv, po kterém toužíte. Díky snímatelným rovnátkům tak opravdu během pár měsíců změníte svůj život.
Zřejmě není nutné dlouze vysvětlovat, o jaký hmyz se jedná. Octomilky neboli vinné mušky se nám do domácnosti ochotně nastěhují v momentě, kdy necháme na stole zralé ovoce nebo třeba zbytek pečiva od snídaně. Stačí jen chvilička a mušky se velmi rychle namnoží. Pak se může zdát problematické je z kuchyně nějak vypudit. Ale nebojte se – jde to.

Nepřehlédněte

A je to tady zase! S blížící se menstruací se pleť mnoha z nás změní v pastvu roztodivných kožních problémů, za nimiž stojí změna hladiny hormonů. A i když jsme si pubertou a kožními problémy prošly už dávno, hormonální akné umí potrápit v jakémkoliv věku.
Pohlavní nemoci – pro mnohé tabu, pro jiné něco tak intimního. Je chybou se domnívat, že vás některá z těchto velmi choulostivých onemocnění nemůže postihnout. Mnohé se totiž nepřenáší jen při pohlavním styku nebo nechráněným sexem. Jejich příčiny mohou být i jiné. Pojďme se seznámit s těmi nejčastějšími.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek