Je to pět let, co byla představena služba Apple TV+. Přestože knihovna obsahu není tak rozsáhlá jako u konkurentů, filmy a seriály Apple TV+ od té doby získaly řadu ocenění.



Zajímavé je, že studie společnosti Self Financial zjistila, že Apple TV+ je streamovací služba s nejvyšším hodnoceným obsahem na IMDb. Studie Self Financial analyzovala hodnocení IMDb pro obsah dostupný na hlavních amerických streamovacích platformách, mezi které patří Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, Hulu, Peacock, HBO Max, Paramount+ a Apple TV+. Amazon Prime Video nyní vede segment s 13 827 hodnocenými filmy a seriály – více než dvojnásobek oproti Netflixu, který je na druhém místě. Apple TV+ je naopak streamovací služba s nejmenším katalogem s pouze 271 dostupnými tituly.
Navzdory nejmenšímu katalogu však Apple TV+ vyniká tím, že má nejlepší průměrné hodnocení obsahu, alespoň podle IMDb. Apple TV+ má průměrné skóre 7,01 z 10. Není překvapením, že studie uvádí, že série Ted Lasso oceněná Emmy je jedním z nejlépe hodnocených titulů. Studie se také zabývala mnoha dalšími aspekty, jako je to nejlepší pro děti – což je také Apple TV+ navzdory svému omezenému katalogu.