Úterý , 21. 05. 2024

Monika

Denisa Cziglová, známá z účasti v MasterChef Česko, zemřela ve věku 35 let po statečném boji s rakovinou. Během svého života se snažila pomáhat ostatním onkologickým pacientům a svoje zkušenosti sdílela v knize, aby podpořila ty, kteří čelí podobným výzvám. Vedle toho si vybudovala rodinu a žila plnohodnotný život.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

TikTok je v dnešní době nejrychleji rostoucí platforma sociálních médií na světě. Má více než 1 miliardu aktivních uživatelů měsíčně ve 155 zemích.
Čerstvé zeleninové a ovocné šťávy jsou v posledních letech takřka zaklínadlem, bez nichž se zdravý životní styl neobejde. Blahodárně působí na naše zdraví, ale jsou opravdu lepší, než ovoce a zelenina v přirozeném stavu?
Že jste několikrát vzpomínaly na své rodiče kvůli tomu, že vám dali nevhodná křestní jména? Až si pročtete náš článek, budete jim s láskou děkovat. Rozhodně si můžete pogratulovat, že jste ještě dopadly dobře. Jdeme na přehled zajímavých a kuriózních křestních jmen, která se skutečně v naší zemi vyskytují.
Je před námi topná sezóna, a to je varování pro naše dýchací cesty. Jak to? Právě za jejich záněty, které nás v zimním období trápí mnohem častěji než jindy, může z devadesáti procent nízká vzdušná vlhkost.
Byla jsem vychovávaná v tom, že člověk může mít jen to, na co si sám vydělá. Držím se toho a nikdy jsem si nechtěla život zjednodušovat. Mám jen to, co si sama koupím za vlastní vydělané peníze, a když chci něco víc, než na co mi nestačí plat, jdu na brigádu.
Bolesti zad mají mnoho podob. Mohou se lišit intenzitou a dobou trvání, a zejména příčinou. Vždy se jedná o problém, který je souborem individuálních, psychosomatických a pracovních stereotypů. Jednou z psychosomatických a častých příčin bolesti je stres.
Crop top mikiny se těší nejen v této sezóně nesmírné popularitě. I když jsou samy o sobě extrémně módní, potřebujeme vědět, jak je kombinovat, abychom dosáhli požadovaného efektu. Proč je musíte mít?
Ekologické metody v domácnosti jsou dobrá nejen pro naši planetu, ale také pro vaši peněženku. Ušetříte díky tomu hodně peněz, které byste jinak zaplatili dodavateli vody. Tím, že naplno využijete dešťovou vodu, se vám hodně sníží účty za energie.
Do svého jídelníčku můžeme zakomponovat celou řadu potravin. Zapomínat nesmíme především na zeleninu, konkrétně na rajčata, která jsou mnohdy lékaři i odborníky na zdravé stravování označována za zázračnou potravinu. Proč si rajčata vysloužila takovou přezdívku? Proč je mnozí označují za “zázračná”? Důvodem toho jsou zdravotní benefity. Ať už přidáte rajčata do omáčky, polévky nebo jenom na chleba s máslem, uděláte tak něco pro své zdraví.
V minulých dnech panovalo i na horách teplé, až jarní počasí. V nižších polohách a na jižních svazích taje sníh. Na sjezdovkách je ráno přimrzlý, odpoledne měkne nebo se mění v krupici. Kam tedy vyrazit lyžovat? Zde jsou tipy na některá zimní střediska.
V roce 1998 spatřila světlo světa argentinská telenovela „Divoký anděl“, která přinesla světovou popularitu zejména představitelce hlavní role, Natalii Oreiro.
Internetový nákup prožívá změny. Již brzy si v e-shopu budete moci vyzkoušet třeba vybranou barvu rtěnky přímo na vás. Stejně tak třeba i sukni nebo oblíbený top. Změní virtuální zrcadla způsob nakupování v e-shopech?

Výběr článků

Chladné počasí už je tady, tak kde se zahřát, abyste zároveň udělaly něco pro své zdraví a kondici? Hot jóga nebo-li cvičení ve 42 stupních by mohlo být přesně ono. Příjemně vyhřátá místnost v kombinaci s jógou. Zkusily jsme, jaké to je!
Ačkoli se může zdát, že si svobodu plnými doušky užívají spíše muži, pravda je úplně někde jinde. Protože si doma nemají s kým povídat, existence bez partnerky je pro ně těžkým oříškem i náročnou zkouškou. Jako vážně?!
A je to tady zase! S blížící se menstruací se pleť mnoha z nás změní v pastvu roztodivných kožních problémů, za nimiž stojí změna hladiny hormonů. A i když jsme si pubertou a kožními problémy prošly už dávno, hormonální akné umí potrápit v jakémkoliv věku.

Nepřehlédněte

Pandemie se rychle šíří. Čísla nemocných stoupají, proto byste neměli na nic čekat a podpořit svou imunitu. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde se s nemocným můžete setkat. Abyste měli dobře fungující obranyschopnost, musíte mít ve formě střeva. K tomu vám pomohou probiotika. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček doplňků stravy Naturevia, ve kterém najdete kvalitní přípravky pro celou rodinu.
Každý den se na nás valí plno informací, mnohdy zažíváme stres v práci, aktuálně třeba také těžkosti při distanční výuce dětí nebo různá omezení, která člověku komplikují život. Pak se snadno stane, že večer máte už prostě jen touhu zalézt ke knížce a přepnout své myšlenky na něco úplně jiného.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek