Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Začněte chytře počítat hotovost pomocí miniaturních senzorů Zemic

Bezkontaktní platby a online platební metody jsou sice stále na vzestupu, ale bez hotovosti se stále ještě neobejdeme. Jak s ní v rámci platebních systémů pracovat efektivně?

Maloobchodní prodejny, myčky aut, prodejní automaty, samoobslužné prodejny, herní systémy nebo třeba automaty na prodej lístků v MHD - zde všude se používají hotovostní platební systémy, které by měly být přesné a rychlé. Docílit toho lze použitím snímačů hmotnosti.

Platební systémy vybavené tenzometrickými snímači Zemic

Počítání hotovosti pomocí strojů bylo vyvinuto, aby minimalizovalo lidské chyby a zároveň aby šetřilo čas. Stroje dokáží počítání provádět svižně a neomylně. Integrované třídiče mincí jsou naprogramovány na vysoký stupeň výkonu, přesné počítání a správné třídění mincí podle jejich specifické hmotnosti. Každá mince má totiž určitou váhu, podle které stroj pozná hodnotu mince.

Aby stroje mohly mince rychle a efektivně vážit, potřebují být vybaveny tenzometrickými snímači hmotnosti. K tomu se výborně hodí speciální miniaturní snímače a jednobodové snímače Zemic Europe, které jsou schopny vyhovět velmi omezeným nárokům na prostor pro umístění snímačů. Tyto snímače má v nabídce česká společnost Manat a v případě, že by bylo potřeba dané snímače upravit na míru, lze vždy najít takové řešení, které bude odpovídat požadavkům.

Snímače Zemic jsou schváleny OIML-R60, případně je lze upravit v rámci aktuálních schválení OIML. Vážení hotovosti bude díky těmto snímačům vždy v rámci norem, přesné i rychlé.,

Snímače Zemic


Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení
logo Manat s.r.o. - tenzometrické snímače zatížení

Snímače zatížení jsou důležitou součástí všech vážních systémů. Jejich úkolem je převod mechanické síly na elektronické zobrazení. Naše společnost se zaměřuje na poskytnutí širokého sortimentu tenzometrických snímačů zatížení a potřebného příslušenství.

 
 
Reklama