Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Brenda z Beverly Hills konec snů: Před smrtí se vzdává svého velkého plánu

Shannen Doherty, ikonická Brenda z Beverly Hills 90210, neúnavně čelí svému boji s rakovinou prsu ve čtvrtém stadiu. S neotřesitelnou odvahou a láskou v srdci sdílí své myšlenky a plány na to, jak ulehčit budoucí ztrátu pro svou rodinu, zejména pro svou milovanou maminku.
Brenda
Shannen Doherty se připravuje na smrt a rozprodává majetek

03. 04. 2024

03. 04. 2024

Poselství má Brenda z Beverly Hills

Shannen Doherty, známá především jako Brenda z kultovního seriálu Beverly Hills 90210, se opět otevřeně podělila o svůj osobní boj s rakovinou prsu, který vede už od roku 2015. V 52 letech, když se její stav zhoršil do čtvrtého stadia a nemoc začala postihovat i další části jejího těla, včetně mozku a kostí, neztrácí herečka naději ani odvahu.

Péče a přemýšlení o blízkých

Ve svém podcastu “Pojďme být upřímní” Doherty hovoří o citlivých tématech s otevřeností, která vzbuzuje obdiv. Nedávno promluvila o svém přání usnadnit své mamince období po svém odchodu. Uvědomuje si, že pro matku bude její předčasný odchod nesmírně bolestivý zážitek, a snaží se jí tuto situaci co nejvíce ulehčit.

Připomeňte si ikonickou znělkou seriálu Beverly Hills 90210. Brenda byla krásná

Rozloučení se snem

Doherty také sdílí své pocity ohledně rozhodnutí prodat nemovitost v Tennessee, kde si chtěla splnit svůj sen – zřídit útočiště pro opuštěné koně. Přiznává, že se při balení svých věcí neubránila slzám, zatížená pocitem, že se vzdává nejen svého snu, ale možná i života. Přesto toto těžké rozhodnutí nakonec považuje za správné a plánuje využít peníze z prodeje k tomu, aby si s maminkou užila nějaký krásný společný čas.

Odkaz odhodlání

Diagnóza rakoviny prsu přišla do života seriálové Brendy v roce 2015 a po dvou letech následovalo období remise. V roce 2019 se však nemoc vrátila v nejtěžší formě. Přestože se hereččin boj s rakovinou jeví jako nekonečný zápas, její odvaha, otevřenost a přemýšlení nad blízkými ukazuje na její nezlomný duch a hlubokou lásku. Shannen Doherty je příkladem síly, která vyzývá každého, kdo se setkává s obdobnými životními výzvami, aby čelil obtížím s hlavou vztyčenou a srdcem otevřeným.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Denisa Cziglová prohrála svůj boj s rakovinou

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jsou konečně vidět výsledky po dlouhých týdnech strávených v posilovně? Konečně se ukazují buchtičky na břiše, kvůli kterým jste poslední měsíce nejedli sladkosti a drželi si zdravý jídelníček? Nezmařte svou dlouhou snahu a vyhněte se několika věcem, po kterých se tloustne, a to extrémně rychle.
Astroložka Naďa Šmnídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví. O víkendu si pořádně odpočiňte a zrelaxujte, a věnujte se péči o zdraví a imunitu. Bude to třeba.
V dnešní době mnoho z nás hledá způsoby, jak se zbavit stresu a o své tělo se řádně starat během rušného života. Často kvůli tomu pátráme na sociálních sítích po osobách, které by nás inspirovaly a my nechali jimi (ne)vědomě ovlivnit náš životní styl. Chceme vědět, jak zdravě žít, nechat se vést nebo poznat nepoznané.
Letos oslavila osmdesáté sedmé narozeniny. Jaký je příběh jedné z nejkrásnějších hereček, které kdy po této planetě chodily? Sophia Loren si prožila svůj dokonalý americký sen.
Survivor 2023 se po více než 70 dnech blíží do finále. Než se tak stane, pojďme si připomenout, komu se těsně před nosem zavřely dveře.
Jít na první schůzku s celou řadou očekávání, která musí partner splňovat, je velmi kontraproduktivní. Jestliže se chcete seznámit, nemůžete čekat, že protějšek splní vaše představy během krátkého setkání v kavárně. Rychlé soudy jsou špatné soudy.
Kuchyňský kout je plný nejrůznějších spotřebičů, bez kterých bychom se při vaření prakticky neobešli. V případě, že vám chybí mikrovlnná trouba, pojďme si prozradit, jak ji vybrat. I tento společník se vybírá na základě několika kritérií.
Survivor 2023 se po více než 70 dnech blíží do finále. Než se tak stane, pojďme si připomenout, komu se těsně před nosem zavřely dveře.
Jste příznivci doby minulé, která se nesla v duchu swingu, kloboučků, smokingů a doutníků? V tom případě byste se měli seznámit se stylem Art deco, který je odkazem na období mezi první a druhou světovou válkou. Oldřich Nový, Adina Mandlová nebo románový hrdina Velký Gatsby jsou ztělesněním luxusu, elegance a sofistikovanosti. Inspirujte se našimi tipy a vneste do svého domova kousek dávného luxusu a elegance.
Je sobota dopoledne, venku prší, zrušil se vám program a vy nevíte, co s volným dnem. Přesně pro takové situace jsme pro vás sepsali tento článek. Najdete v něm pár tipů na to, jak strávit den smysluplně a bez výčitek.
Co vás čeká tento pracovní týden? Čemu se raději vyhnout a co můžete očekávat? Některý den je vhodný na péči o vaše zdraví, jiný zase pro vypuštění vašich emocí. Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
Dne 4. ledna roku 2019 byl na sociální platformě Instragram vytvořen účet. Na tomto účtu byla toho samého dne vystavena fotografie obyčejného slepičího vejce společně s popiskem: „Pojďme z tohoto obrázku udělat nový světový rekord a dát jí největší počet lajků, jaký tu kdy byl. Překonejme aktuální rekord, který drží Kylie Jenner s 18 miliony lajky“. A tím to všechno začalo.

Výběr článků

Vždy mi záleželo na rodině a chtěla jsem žít poctivě a být šťastná. Jednou jsem ale ulítla a nikdy jsem na svůj omyl nemohla zapomenout. I když jsem se snažila, nakonec jsem to neunesla a dnes nemám rodinu žádnou.
A když už ne život, tak tvář rozhodně ano. Obočí je stejně důležité jako naše rty, nos nebo oči. Proto bychom mu také měly věnovat náležitou pozornost. Ale co laminace obočí vlastně je?
Ložnice - místo ničím nerušeného klidu. Také je to naše útočiště či oáza, kde můžeme odpočívat. Ať už je pro vás ložnice čímkoli, je důležité, aby vám byla sympatická a abyste se v ní cítili příjemně.

Nepřehlédněte

Vzhledem k tomu, že čas už sledujeme spíše na chytrých telefonech, hodinky se stávají hlavně módním doplňkem. Díky tomu, že je nabízeno mnoho různých designů, můžete si je zcela přizpůsobit svému stylu. Ovšem ženský šatník mnohdy bývá rozmanitý, takže může být složité vybrat k oděvu ty pravé hodinky. Tyto tipy vám však pomohou s výběrem a jejich nošením.
V dnešní době mnoho z nás hledá způsoby, jak se zbavit stresu a o své tělo se řádně starat během rušného života. Často kvůli tomu pátráme na sociálních sítích po osobách, které by nás inspirovaly a my nechali jimi (ne)vědomě ovlivnit náš životní styl. Chceme vědět, jak zdravě žít, nechat se vést nebo poznat nepoznané.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek