Domů » Zprávy » Hlášení v MR 3.4.2024

Hlášení v MR 3.4.2024

U P O Z O R N Ě N Í na provádění výkopových prací

Informujeme občany, že v termínu 3.dubna – 5.července 2024 budou v ul. Přasličná, Jana Žižky, U Trojice, 6. května, Nová, Bedřicha Smetany, Švermova, Spojovací a Machovská postupně prováděny výkopové práce za účelem pokládky ochranných trubek optických kabelů pro internet. Během realizace stavby může docházet k omezení pohybu chodců a vozidel v jednotlivých lokalitách. Žádáme proto všechny občany, aby při nezbytně nutném pohybu v okolí provádění stavebních prací, ve výše uvedeném termínu, dbali pokynů stavby a současně zvýšili svou opatrnost! DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ !!!

DDM Sluníčko, středisko Tlumačov všechny srdečně zve na 18. ročník soutěže v aerobiku skupinových choreografií „ O pohár starosty obce Tlumačov“ Soutěž se bude konat v sobotu 6. 4. 2024 v Městské sportovní hale v Otrokovicích. 

Opět na vás budou čekat choreografie plné energie, elánu, úsměvů, radosti, ale i dojetí. Přijďte podpořit všechny soutěžící, kteří se vracejí po dvouletém odloučení zpět na soutěžní plochu a budou vaši podporu určitě potřebovat.Zahájení soutěže je od 9.15 hodin kategorií technickou, po skončení této kategorie bude soutěž pokračovat kategorií estetickou. Soutěž je rozdělena také do několika věkových kategorií.V porotě zasedne opět MS v aerobiku David Holzer a také cvičitelka aerobiku Hanka Kynychová, kteří budou hodnotit slovně vystoupení dětí ihned po jejich odcvičení a předávat jim tak cenné rady. Celým soutěžním dnem nás bude provázet hudebník a textař Ziggy Horváth.Pro účastníky je připraven doprovodný program, kde se představí skupina Megaveloši z AT Tlumačov. Vstupné činí děti do 2 let zdarma, 150 Kč dospělí, 70 Kč děti.Přijďte podpořit všechna soutěžící družstva, která se sjedou se svými sestavami z širokého okolí. Bude to stát za to a vy u toho nemůžete přece chybět!!!

Společnost eg.d oznamuje přerušení dodávky elektrické energie v úterý 9.4.2024 od 8:00 – 14:00 hodin v ulicích: 6.května, Bedřicha Smetany, Dr. Ignáce Horníčka, Jana Žižky, Jiráskova, Krátká, Machovská, Masarykova, Mánesova, Nová, Přasličná, Spojovací, U Cementárny, U Trojice, Zábraní, Švermova. Přesný rozpis vypnutých čísel popisných je zveřejněn v informační desce před OÚ a na webových stránkách obce v sekci AKTUALITY.

Studénka Drůbež nabízí k prodeji : Chovné kohouty , kuřice různých barev, krmné směsi a vitamíny. Prodej proběhne 4.4.2024, od 9:30 – 9:45 hodin u sokolovny.

Společnost Dřevo Habrovany Vám nabízí štípané palivové dřevo tvrdé i měkké s JARNÍ SLEVOU a dopravou ZDARMA až k Vám domů. Polínka o délce 25, 33 nebo 50cm a také štípané metrovky.“
Objednávejte na telefonním čísle : 739 572 972 nebo www.drevohabrovany.cz.

Vážení fotbaloví přátelé zveme vás tímto na nedělní utkání A mužstva proti vedoucímu týmu z Tečovic. Začátek tohoto derby je stanoven na 15: 30. Součástí nedělního programu je také tombola. Zatímco minulý zápas sponzorovala hospůdka Na hřišti, kde si všechny ceny odnesli domácí diváci, tentokrát je sponzorem podlahářství Limifloor. Těšíme se na vaši účast.

Firma JUKKA bude prodávat v sobotu 6. dubna 2024  v čase  9.30 – 10.30 hodin na parkovišti u Sokolovny v Tlumačově následující stromky k jarní výsadbě. Jabloně a hrušně i sloupcovité, meruňky, nektarinky, broskve, rezistentní švestky vhodné na pálení, švestky japonské, švestkomeruňky, ryngle, durancie, třešně, višně, višně keřové a zakrslé, třešňovišně, mandloně, kdouloně, jedlé kaštany, olivy, moruše, vrby keřové i stromkové, lísky keřové i stromkové, mrazuodolný fíkovník, granátové jablka, ziziphus jujuba, roubované ořešáky, keřové a stromkové rezistentní angrešty, keřové a stromkové rybízy černé, červené a bílé, stromkové a keřové josty, ostružiny černé, maliny červené,  černé a žluté, malinoostružiny, malinojahody, jahody i stáleplodící, rakytník, stolní vinnou révu, kanadské, indiánské a čukotské borůvky, růže keřové, pnoucí i stromkové, rododendrony, azalky, brusinky, 2-odrůdový ibišek, samosprašné minikiwi a velkoplodé kiwi, aronie keřové i stromkové, magnolie, hortenzie, motýlí keře, čilimník, šeřík keřový, mišpule a jiné. Více informací najdete na letácích ve vašich poštovních schránkách.

Zítra od 9.45 do 10.15 hod se na prodejním místě u sokolovny uskuteční prodej brambor z Vysočiny,  cibule z Vysočiny , česnek, jablka, loupané vlašské ořechy 249,-/kg. A dále nabízíme prací gel německé výroby 5,6litru za 249,- , a také přijímáme objednávky na sadbové brambory za cenu 18,90,-/kg. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Přibližně 14 dnů bylo odloženo starší dámské jízdní kolo fialové barvy v Nádražní ulici. Nyní bylo předáno jako nález na obecní úřad. Majitel/ka kola ať kontaktuje pracovníky obce k jeho vyzvednutí.