Založ si blog

Človečenský Pellegrini rozobral robota korčoka na súčiastky

Peter Pellegrini sa zlepšuje od diskusie k diskusii. Vďaka intelektovej prevahe sa stáva režisérom súboja nielen so strojom menom korčok ale už aj s nepriateľsky naladenými moderátormi. Diskusia v rtvs to v plnej miere potvrdila.

P.Pellegrini vyhral v dnešnej diskusii v STV1 na celej čiare. Nad robotom korčokom ale aj nad prerušovačkou Jančkárovou či zákerníkom Makarom. Pellegrini sa prioritne venoval svojmu programu, kým robot korčok si išiel to svoje, -na čo bol naprogramovaný. Zasypával štúdio protivládnymi frázami a floskulami. A spestroval to podprahovými invektívami. Problém bol, že neprišiel s ničím novým a pre Pellegriniho nebol problém rozbiť korčokove konšpirácie na súčiastky.

Som rád, že Pellegrini dostal priestor aj na to, aby vysvetlil, prečo sa uchádza o hlasy národne orientovaných harabinovcov. Pellegrini pomenoval minimálne tri body, v ktorých sa program Harabina a Pellegriniho spája. Je to koniec servility SR voči EU a NATO, je to odmietnutie zrušenia práva veta v EU a NATO a je to zastavenie štátnej vojenskej podpory Ukrajine a úsilie o okamžité prímerie na Ukrajine. Pellegrini ukázal, že sa s Harabinom spája na platforme slovenskej štátnej suverenity. Rozdiely, ktoré tu medzi nimi sú, netýkajú sa cieľa ale iba cesty ako túto suverenitu SR naplniť.

Aká je oproti tejto koncepcii úbohá konštrukcia tzv. moderného vlastenectva robota korčoka. Jeho vlastenectvo je začlenenosť vo svete Západu a stotožnenie sa s hodnotami Západu. – Nuž, milý Korčok, -toto nie je vlastenectvo – toto je definícia SERVILITY. Toto je presne to, čomu všetci skutoční Slováci hovoria NIE.

-Po poslednej diskusii je jasné, koho si Slováci zvolia za prezidenta. Zvolia si úprimnosť, autenticitu a hrdosť na prácu svojich predkov, pýchu na našu krajinu a na zvyky, tradície a hodnoty nášho národa. Zvolia si skutočné človečenské vlastenectvo.

-A zvolia si do prezidentského kresla človeka, ktorý to aktuálne stelesňuje. Zvolia si za slovenského prezidenta Petra Pellegriniho.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

gašpar, migaľ

Gašpar stopol na výbore diskusiu o zrušení NAKA. Podľa neho sa nemôže zaoberať každou zmenou v polícii

07.05.2024 14:13, aktualizované: 14:19

Opozičná poslankyňa Bihariová argumentovala, že znefunkčnenie NAKA by mohlo napríklad ohroziť čerpanie financií z plánu obnovy.

Zelenskyj

Ukrajinci zmarili atentát na Zelenského. Chceli ho zabiť členovia jeho ochranky

07.05.2024 14:03, aktualizované: 14:28

Okrem Zelenského vraj agenti plánovali zabiť aj riaditeľa SBU Vasyla Maljuka a šéfa vojenskej rozviedky (HUR) Kyryla Budanova.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Europoslankyňa skritizovala návštevu Fica v Azerbajdžane: Hľadá dohody s diktatúrami

07.05.2024 14:00

Lexmann tvrdí, že Fico na jednej strane hovorí o mieri a na strane druhej predáva zbrane, ktoré vyháňajú arménskych kresťanov zo svojej vlasti.

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2855507x
Priemerná čítanosť článkov: 3738x

Autor blogu

Kategórie