Pouze 2 ingredience a vaše střeva se pročistí za 21 dní

Čištěním střevního systému můžeme předejít mnoha nemocem. Doporučuje se čas od času zbavit se tam usazených odpadních látek a parazitů, než dojde k většímu problému. S touto jednoduchou metodou se můžeme téměř znovuzrodit.

Za život průměrného člověka projde střevním traktem téměř 40 000 litrů tekutin a 100 tun potravy. Výsledkem je asi 10 kilogramů odpadu. Pokud tohle všechno s sebou nechceme nosit celý život, zbavme se toho.

Toxiny se dostávají do krevního oběhu a často vedou k vážným onemocněním. Nedostatečná funkce tlustého střeva může způsobit zácpu, nadváhu, onemocnění jater, špatnou funkci ledvin, cukrovku, zhoršení stavu vlasů, nehtů a kůže, artritidu a dokonce rakovinu.

Různé klystýry používané k čištění čistí pouze část tlustého střeva, sotva 40-50 centimetrů. Toto čištění je navíc časově náročné a může poškodit střevní flóru. Proto se vyplatí zvolit metodu, která pročistí celý střevní systém.

Zde je správný způsob!

Mleté lněné semínko konzumujte pravidelně po dobu 3 týdnů. Doporučená denní dávka je 1-3 lžíce. Lněné semínko čistí střeva a zároveň chrání střevní flóru. Tato metoda pomáhá při hubnutí, protože také reguluje metabolismus tuků. Snižuje hladinu cholesterolu a pomáhá nám zbavit se nahromaděných toxinů.

Na jaké nemoci se doporučuje?

  • Při zánětech horních cest dýchacích a špatné funkci žaludku
  • Žaludeční vřed
  • Zánět močových cest, cystitida, pyelonefritida
  • Nadváha, špatný metabolismus tuků

Na tři týdny vynechejte snídani a místo toho jezte následující směs.

1. týden: 1 polévková lžíce lněné mouky a 100 ml kefíru
2. týden: 2 lžíce lněné mouky a 100 ml kefíru
3. týden: 3 lžíce lněné mouky a 150 ml kefíru

Vyrobte si lněnou mouku doma každé ráno čerstvou pomocí mlýnku na kávu. Během dne vypijte alespoň dva litry čisté vody. Lněnou kúru si můžeme dát jen jednou ročně.


Zdroj

NEPŘEHLÉDNĚTE

loading…

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Spočítejte *