Dotekomanie.cz

X (Twitter) pořádá hon na účty, které porušují pravidla nebo spamují síť

X Twitter 2 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Sociální síť X si prošla mnohými změnami za poslední dobu a například nedávno se více zaměřuje na komunity, přičemž ještě hodně novinek přibude. Tentokrát zde ale máme oznámení, že by se vám mohla snížit základna sledujících.

X (Twitter) vylepšuje komunity, přidává i NSFW označení

Budou létat třísky

Přímo na svém účtu @Safety oznámila síť X, že spouští největší akci za poslední dobu, která se soustředí na eliminaci účtů, které porušují pravidla, manipulují s obsahem a rozesílají spam. Skutečně je to potřeba, jelikož lajkování od účtů, které mají na svém profilu jen pochybné erotické stránky, se stalo tak nějak běžnou aktivitou, zejména když okomentujete příspěvek někoho viditelnějšího nebo je jen virálnější.

Tentokrát X také uvádí, že uživatelům asi budou klesat počty sledujících. Spíše to vypadá tak, že se vývojářům podařilo najít nějaký mechanismus, jak identifikovat pochybné účty, které jen zaplavují síť nesmysly a lajkují příspěvky podle nějakého schématu. Současně ale může docházet k mylné identifikaci a může dojít na odstranění účtu, který se nedopustil ničeho takového.

Zdroj: Dotekománie

Právě pro takové případy je zde nachystán formulář pro odvolání. Následně dojde k přezkumu ze strany X. Dá se očekávat, že pokud jste konzistentní v používání X nebo si případně platíte nějakou verzi, asi se vás tato novinka nikterak nedotkne.

Zdroj: techcrunch.com

Exit mobile version