Založ si blog

Chcete krvavé Rusko nebo bohatou Evropu? 🇸🇰 Rozhodněte, zda budete žít jako otroci!

Rusko nebo Evropa? Beze srandy, otázka zní takto. Není to Pellegrini nebo Korčok a dokonce ani Fico nebo Korčok! Ne! Pellegrini, Fico (a dokonce i lidé za nimi) jsou jen figurky, které posunuje nekonečná ruská touha po ovládnutí všeho. Fico a spol. se nechali oblbnout. Západu nerozumí, na západě je nemusí, v Moskvě jim mažou med kolem huby. Z Ruska chodí peníze, které platí reklamní kampaně.

Průser je, že Rusko si podrobených národů (a obecně slabších) neváží. Ruská duše je deformovaná touhou šlapat po jiných. Ruská duše uznává jen sílu. Lidé, kteří volají po slušnosti, nemají v Rusku vliv. Je zajímavé, že bezpečnostní experti z pobaltských krajin, kteří znají velmi dobře Rusko, se nedávno v jednom rozhovoru nezávisle na sobě shodli, že původ současné ruské krutosti je možné hledat až k Ivanovi Hroznému. Carovi, který žil v 16. (!) století. Byl duševně nemocný a kromě toho, že zabil vlastního syna (a jeho ženu zbil, až potratila), byl posedlý hledáním nepřátel. Kvůli podezření ze zrady nechal několik týdnů masakrovat obyvatele města Novgorod (topit na zamrzlé řece). Země byla po jeho smrti v horším stavu, než v úvodu vlády. Paralely se současným Ruskem se nedají nevidět.

Ano, jsou jedinci, kteří když uslyší toto, začnou praktizovat „ačohentizmus“. A čo Amerika, a čo Evropa a čo bombardování tam a válka tady. Svět není dokonalý, Ale je třeba porovnat:

1. Evropská únie nikdy žádnou válku nezačala. Evropská únie se chce mít dobře. I nejnovějším členům se vytrvale zlepšuje životní úroveň.

2. Rusko začalo už několik válek. Putin a spol. chtějí sílu a moc. Žádná země, která skončila pod Ruskem, nedopadla dobře.

KDE CHCETE RADĚJI ŽÍT?

Sbírka vyrazila za 5. miliónem. Ukrajina černou hodinu ještě nepřekonala, ale daří se jí lépe, než by se mohlo zdát

30.04.2024

Sbírka na munici pro Ukrajinu včera překonala hranici 4 000 000 euro a vyrazila za pátým miliónem. Přispělo více než 63 000 lidí. Průměr na osobu je 64 euro. Pro porovnání, když se lidé sbírali na pomoc obětem vybuchlé bytovky v Prešově, byl průměr velmi podobný – 66 euro. Pamatujete si, jak se v České republice lidé sbírali na tank pro Ukrajinu? Víte, kolik [...]

2 342 908 na náboje pro Ukrajinu! Přidejte se!

19.04.2024

📌 Link je tady. Vzhledem k tomu, že by mnozí slovenští politici nejraději osobně zalezli do ruských zákopů, musíme se skládat na munici pro Ukrajinu my. A jde to nečekaně dobře! Včera večer prý bylo vybraných 300 000 euro – v tuto chvíli je to už o jeden a půl miliónu víc! Ukrajina to potřebuje a my zachraňujeme čest Slovenska. Ano, jsem si vědom. Vizuálně v [...]

1 864 744 na náboje pro Ukrajinu! Přidejte se!

18.04.2024

📌 Link je tady. Vzhledem k tomu, že by mnozí slovenští politici nejraději osobně zalezli do ruských zákopů, musíme se skládat na munici pro Ukrajinu my. A jde to nečekaně dobře! Včera večer prý bylo vybraných 300 000 euro – v tuto chvíli je to už o jeden a půl miliónu víc! Ukrajina to potřebuje a my zachraňujeme čest Slovenska. Ano, jsem si vědom. Vizuálně v [...]

Vrtuľník / Apache AH-64E /

Cvičenia NATO blízko ruských hraníc ukazujú, že Aliancia sa pripravuje na možný konflikt s Ruskom, tvrdí Kremeľ

04.05.2024 13:27

Vojenské cvičenia Steadfast Defender sú najrozsiahlejšie cvičenia NATO od manévrov Reforger z roku 1988 počas studenej vojny.

Milan Rastislav Štefánik

Politici si pripomínajú výročie úmrtia generála Štefánika. Mestá a obce organizujú pietne spomienky

04.05.2024 12:49

Milan Rastislav Štefánik zomrel 4. mája 1919 pri tragickej leteckej nehode pri pristávaní neďaleko Bratislavy.

Francúzsko / Police /

Prestrelka neďaleko Paríža si vyžiadala jedného mŕtveho a šesť zranených

04.05.2024 12:23

Malo ísť o vyrovnávanie si účtov v súvislosti s obchodovaním s drogami.

Michal Šimečka

Za predsedu PS snem zvolil opätovne Michala Šimečku

04.05.2024 11:14, aktualizované: 13:44

Podporu mu vyjadrilo 155 zo 161 hlasujúcich delegátov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 140
Celková čítanosť: 251412x
Priemerná čítanosť článkov: 1796x

Autor blogu

Kategórie