Úterý , 21. 05. 2024

Monika

Obujte si své Manolo Blahnik, protože holky jsou zpět. Druhá série „A jak to bylo dál...“ je stále v našich myslích (díky návratu Samanthy Jones), ale už teď se nemůžeme dočkat, jaké nové drama třetí série přinese.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Barvení velikonočních vajec je nejrozšířenější symbol Velikonoc u nás. Kraslice může být natvrdo uvařené i vyfouknuté prázdné vejce, které se zdobí různými technikami. Co takhle nějaké netradiční? Zapojte děti a zkuste vytvořit kraslice způsobem, který vás možná ani nenapadl. Barvení pomocí houbičky na nádobí, vytváření vzorů pomocí tavné pistole, namáčení do pěny na holení, barvení pomocí laku na nehty, bublinkové fólie nebo cibule. Všechny způsoby jsou přitom jednoduché. Vyberte si inspiraci pro vás!
Prach a nepořádek má rád asi málokdo. A jelikož se vysávání většinou neřadí mezi nejoblíbenější činnosti, můžete úklid výrazně zrychlit a zefektivnit, pokud se vyvarujete následujících chyb.
Ještě v botníku nemáte bílé tenisky? Pak byste tuhle chybu měly rychle napravit. Tenisky se totiž hodí ke všemu – k sukni, džínům a třeba i k šatům. Podívejte se, jak můžete tenisky kombinovat.
Nabídka kroužků pro školní, ale i předškolní, děti je v současné době mimořádně bohatá. Potřebují děti organizovanou zábavu? Mají si mimo školu rozvíjet své znalosti ve vzdělávacích kroužcích? Určitě ano, ale musíte zvážit, kdy je třeba nechat svoje ambice spát. Pro děti je prospěšný i čas, kdy doma jen tak lelkují. Kolik kroužků už je moc? Jaký kroužek dítěti sedí nejlépe?
„Už toho mám dost!“ řekla naše redaktorka Irena, když se na sebe ráno podívala do zrcadla. Po špatném spánku se pod jejíma očima pohupovaly malé váčky. Kruhy pod očima nechce nikdo z nás, a proto jsme zkusily, co na ně zabírá.
Pokrok medicíny je neskutečný a těžko bychom si kdysi mohli představit, že i z malých prsou se dají vykouzlit vysněné trojky, a to vše pomocí silikonových implantátů. Ovšem věděli jste, že zvětšit prsa se dají i pomocí vlastního tuku, který většině z nás přebývá na jistých partiích? To zní jako výhra po všech stránkách!
Jen málokdo si dovede představit léto bez zmrzliny. Proč ale do sebe sypat zmrzliny, které tu hlavní přísadu viděly jen zdálky, a oproti tomu jsou plné tuků a bůhví čeho ještě? To chce poctivou zmrzlinu, a čím originálnější, tím lepší. A kam vyrazit za úžasnou zmrzkou, na to se právě teď podíváme.
Babí léto nám o víkendu přinese dobrou náladu. Volné dny věnujte péči o pokožku, troše zdravého pohybu venku, a večery si nechte pro sebe. Co dalšího radí astroložka Naďa Šmídová?
Přestože má jít o svátky klidu a míru, jsou Vánoce často spojené s nákupním šílenstvím. Lidé v České republice nakupují čím dál tím více dárků a zvyšují se i výdaje spojené s Vánocemi. Kolik tedy v průměru Češi za Vánoce utratí? A je vůbec možné při nákupu vánočních dárků výrazněji ušetřit? Na to se podíváme v tomto článku.
Znáte to? Bušení srdce, pocení, bolest v žaludku? Trápí vás tyto potíže pokaždé, když jdete do práce? Můžete mít co dočinění s ergofobií – tím nejzazší záhubou pracovního života.

Výběr článků

Ekologické rodičovství není jen módní trend, ale způsob, jak předat dětem důležité hodnoty týkající se ochrany naší planety. Udržitelný životní styl může pomoci snížit vaši ekologickou stopu a zároveň zajistit zdravější prostředí pro vaši rodinu. Zde jsou praktické tipy, jak začít:
V padesáti pěti letech se dnes málokdo ztotožní s pojmem senior. Důležité je ale to, že mnoho cestovních kanceláří nabízí pro lidi ve věku 55 let a více výhodné podmínky pro dovolenou. Dovolená pro seniory na vás vyskakuje na každém rohu, skutečně se ale tak vyplatí, jak cestovky inzerují? Zjistili jsme to!
Na vašem těhotenském testu se konečně objevily dvě čárky a vás začala děsit vidina, že se příštích devět měsíců nepohnete z gauče? Dobrá zpráva je, že se v těhotenství sportu zříkat nemusíte. Právě naopak, fyzická aktivita představuje skvělou přípravu na porod. Musíte jen zvolit tu správnou a nepřepínat své síly.

Nepřehlédněte

To, co mnozí dávno tušili, se 1. října 2019 stalo realitou. V 80 letech zemřela pěvecká legenda a české národní bohatství Karel Gott. V anketách Zlatý slavík a Český slavík získal celkem 42 ocenění, nicméně ne všechno se mu v životě povedlo. Proč byl terčem pomluv i vtipů?
Kočky jsou tak roztomilá a super zábavná zvířata. A dnes se zaměříme speciálně na černé kočky! Vyvolávají nám úsměv na tváři a léčí naši špatnou náladu. Stačí se podívat, jak si všechny ty chlupaté kočičky hrají, padají, vycházejí se psy a jinými zvířaty, děsí sebe i vás, dělají legrační zvuky nebo se rozzlobí... Tak vtipné a roztomilé!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek