Denník N

Ráno s NHL: Livin‘ on the Edge. Poučím sa, vravel Pospíšil, ale po ďalšom zákroku za hranou môže pykať

Martin Pospíšil. Foto - The Canadian Press via AP
Martin Pospíšil. Foto – The Canadian Press via AP

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Dobré ráno,

je obdivuhodné, s akým nasadením hrá napriek šiestim otrasom mozgu Martin Pospíšil.

Na jednej strane musí byť opatrný, lebo každý ďalší by preňho mohol znamenať aj koniec kariéry, ale zároveň musí byť dostatočne agresívny, aby bol pre Calgary prínosom a vybojoval si od trénera dostatočný čas na ľade.

Livin‘ on the Edge, spieva americké hardrockové zoskupenie Aerosmith v slávnom megahite z 90. rokov. Presne taký je aj Pospíšilov hokejový život v NHL. Na hrane.

Problém však nastáva, keď to s agresivitou preženie a predvedie zákrok už za pomyselnou hranou.

Do NHL ho z farmy povolali vlani v novembri. Uviedol sa skvele, hneď z prvej strely dal gól. Ako ešte neokukaný nováčik zaujal tvrdou hrou a k bodyčekom pridával aj body.

Lenže od februára sa prejavuje aj jeho „temnejšia“ stránka, ktorá by mohla spôsobiť problémy aj reprezentácii na MS v hokeji, ak by sa pripojil k tímu.

Naposledy to ukázal

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hokej

Martin Pospíšil

NHL

Ráno s NHL

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie