Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Ztracený Ovládl Žebřík! Farna a Chinaski na stupních vítězů, Suchý s cenou za celoživotní mistrovství

Ve velkém stylu si Marek Ztracený podmanil letošní ceny Žebřík, zatímco Ewa Farna a Chinaski nezůstali pozadu. Výjimečný večer v Plzni přinesl nejen hudební oslavy, ale i poctu legendě Jiřímu Suchému.
Ztracený
Marek Ztracený, vítěz letošního ročníku ankety Žebřík

06. 04. 2024

06. 04. 2024

Anketa Žebřík v Plzni oslavuje

Plzeňský areál DEPO2015 se stal dějištěm slavnostního večera 32. ročníku hudebních cen Žebřík. Tento rok byl v znamení oslav talentu a hudebního umění, kde se v hlavních kategoriích zpěvák, zpěvačka a kapela radovali Marek Ztracený, Ewa Farna a skupina Chinaski.

Ocenění plná emocí

Speciální moment večera patřil Jiřímu Suchému, ikoně české kultury, který si odnesl speciální cenu a sošku od výtvarníka Václava Česáka. Jeho příspěvek k českému umění je neocenitelný, a toto uznání přišlo z rukou jeho rodného města.

Hudební pecky roku

Večer byl plný hudebních překvapení. Marek Ztracený si udržel prvenství v anketě Žebřík mezi zpěváky, a to již několik let v řadě, zatímco Ewa Farna obhájila své prvenství mezi zpěvačkami. Kapela Chinaski si odnesla vítězství v kategorii kapel, což byl krásný dárek k jejich 30. výročí na hudební scéně.

Ewa Farna

Příběhy, které dojímají

Pozornost si zaslouží i ocenění skladby zesnulých umělců. David Stypka a Miroslav Žbirka, oba nás opustili v roce 2021, ale jejich hudba žije dál. Stypkova píseň “Nebreč”, kterou dokončili jeho přátelé, získala ocenění za nejlepší skladbu i videoklip.

Stypkova píseň “Nebreč”, kterou dokončili jeho přátelé, získala ocenění za nejlepší skladbu i videoklip.

Noc plná hvězd

Šestihodinový program nabídl živá vystoupení, která zahrnovala Terezu Balonovou, Michala Hrůzu a skupinu Jamaron. Vyvrcholením byl koncert Jiřího Suchého s Orchestrem Divadla Semafor, který ukázal, že hudba nemá věkové omezení. Chinaski si pak připsali svůj letošní první koncert jako vítězové.

Chinaski a jejich novinka Mám chuť zlobit. Kapela zvítězila v anketě Žebřík

Společně pro hudbu

Organizátorem večera byl magazín iReport, který dokázal opět přivést do Plzně přes tisíc platících diváků a hostů. Dvoukolové hlasování, které rozhodlo o vítězích, ukázalo, že o hudbu je v Česku obrovský zájem. Tohoto večera se zúčastnily tisíce fanoušků, což dokazuje, že hudba je nejen umění, ale i spojovací most mezi lidmi.

K TÉMATU  Rozhovor s Petrou Janů. Jaké byly začátky kariéry a co jste ještě nevěděly?

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Vše, co zatím víme o 3. sérii „A jak to bylo dál“

Známe vítěze Cen Anděl: Nejlepší album má kapela November 2nd, bodovali i Anna K., David Koller a Viktor Sheen. Podívej se na výsledky

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Plánujete si nechat v létě udělat piercing? V tom případě je dobré si předtím něco zjistit. Ne každý čerstvý piercing se v létě dokáže rychle zahojit. A navíc vás čeká i mnoho dalších nepříjemností.
Patrik Hartl natočí filmovou komedii podle své první knihy Prvok, Šampón, Tečka a Karel. Film ponese stejný název. Hrdinům, kteří se rozhodnou zahnat krizi čtyřicátníků plněním nesplnitelných úkolů, připravil oproti románu několik změn. Milovníky knihy tak čekají i překvapení. Jaká?
Tyhle zapletené účesy ocení spíše mladší generace. Všechny jsou hotové během minut, takže je můžete mít na hlavě hned, než ráno vyrazíte na autobus.
Co předvádí vousatý chlapík v talentové soutěži je překvapením pro všechny diváky. Jeho tanec budí nadšené ovace. Na první pohled by do něj nikdo neřekl, že se umí takhle rozpohybovat!
Modelka Simona Krainová je v poslední době známá zejména pro své očistné kúry a detoxy, ájurvéda ji doslova pohltila. Jak taková harmonizace těla pod taktovkou 5000 let staré indické medicíny probíhá?
Ženy v České republice otálejí s těhotenstvím stále častěji. Průměrný věk prvorodičky se zvyšuje a během několika posledních let překročil hranici třiceti let. Lékaři před tímto trendem pravidelně varují a upozorňují, že i na reprodukční kliniky vyráží ženy až v příliš vysokém věku.
Handmade věci se z hlediska popularity už několik let drží na samém vrcholku. A ostatně se není čemu divit. Jsou totiž osobité, originální, odlišné od ostatních a jedinečné v každém detailu. Dnes si doma můžete vyrobit snad už cokoliv - od dekorací až po kosmetiku. My se ale v tomto článku budeme zabývat tím, jak si vyrobit vlastní parfém. Pojďme na to!
Survivor 2023 se po více než 70 dnech blíží do finále. Než se tak stane, pojďme si připomenout, komu se těsně před nosem zavřely dveře.
Od prvního ledna začínám hubnout. Cvičit. Učit se anglicky. Chodit na jógu. Přestanu kouřit... Ano, to je to magické datum, které mnohé z nás neuvěřitelně přitahuje. Nutí nás k tomu, abychom si dávali závazky, o kterých víme, že je stejně nikdy nedodržíme. Zkuste to letos jinak.
Cambridge dieta se skládá ze šesti kroků. Zaručuje rychlé hubnutí a těší se velké popularitě. Navíc vám po celou dobu bude k dispozici speciální nutriční poradce. Zní to až neuvěřitelně dobře? Pojďme se na tuto zázračnou dietu podívat zblízka!
Negativní zprávy nás zahlcují. Napětí stoupá a klid nejspíše ještě dlouho nikdo z nás nepozná. Není se čemu divit. Sotva jsme zvládli jednu krizi, přišla další, daleko horší a jen kousek od našich hranic. Obavy o budoucnost nyní trápí hodně lidí. Pokud nemůžete z aktuálního dění spát a pracují vám nervy, soutěžte s námi o balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, které vám pomohou náročné období zvládnout.
Poslední dva roky pro mne byly velkou životní zkouškou. Přišla jsem o spoustu přátel a iluzí. Ale našla jsem samu sebe. Největší rána pro mě byla, když se se mnou rozešel můj přítel krátce po tom, co jsem se začala léčit s rakovinou. Nyní se mi začal opět ozývat a chce, abychom se k sobě opět vrátili.

Výběr článků

Uklízet nepomáhá, vařit nepomáhá a cvičit vás nikdo nedonutí ani za živého Boha? Pak je na čase vyzkoušet něco, co vás dozajista nejenom chytne, ale také přivede na jiné myšlenky. Představujeme vám antistresové činnosti, které vám zlepší náladu.
Několikrát denně slýcháme že tent o či onen šampón pomůže našim vlasům od kořínků až po konečky. Dámy, která z vás trpí na roztřepané konečky vlasů dáte nám zapravdu, že jediné, co jim zaručeně pomůže je kadeřník. Ale ještě, než půjdete opět ke kadeřníkovi, vsaďte na účinnou prevenci.
Vánoční stromek získává ve většině českých domácností jednou ročně opravdu výraznou roli, protože obzvláště pro naše nejmenší je symbolem splněných přání a naděje. Je tedy potřebné jeho výběru věnovat patřičnou pozornost. Jak vybrat vánoční stromek, aby byl dokonalou ozdobou jakéhokoli prostoru, najdete v následujících řádcích.

Nepřehlédněte

I když už se za okny kolikrát "rýsuje" jaro, ještě si nějaký ten pátek počkáme, než se dá zima definitivně na ústup. Počasí je nevyzpytatelné a po ránu umí i nepříjemně překvapit. Studený vítr a teploty okolo nuly rtům příliš nesvědčí.
Mnoho žen, ale i mužů může trpět zvýšeným množstvím uloženého tuku v různých částech těla. Ženy si často stěžují na takzvaná „madla lásky“, která se vyskytují v oblasti boků, nebo jsou nevzhledné tukové zásoby v místech kolem podprsenky, či podpaždí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek