Založ si blog

Slováci vyhrali: mier vyhral nad vojnou a Pellegrini nad Korčokom

Slováci , podporujúci súčasnú ľavicovú a národniarsku vládu, gratulujme si k veľkému víťazstvu. SR má po 10 rokoch opäť slovenského prezidenta.

Maďari, gratulujte si, aj vďaka vašim hlasom vyhrala na Slovensku vzájomná úcta a spolupráca medzi slovenskou a maďarskou národnou komunitou. Vyhralo mierové geopolitické spojenectvo Slovenska a Maďarska.

Národní suverenisti, harabinovci, uhríkovci, kotlebovci, švecovci, náhlikovci a i. gratulujme si k víťazstvu idey obnovenej suverenity, samostatnosti a nezávislosti Slovenska nad pokračovaním poslušnosti SR voči agloamerickému neokolonializmu, nad pokračovaním servilnosti voči záujmom Západu, najmä voči záujmom EU a NATO.

Dnes bude pekný slnečný deň. Dnes sa na Slovensku začína nové národné obrodenie. Slovenky a Slováci, nehanbime sa vzájomne si dnes poblahoželať a poďakovať pánu Bohu, za jeho veľké požehnanie.

Občianska „vojna“ včera na Bradle

05.05.2024

Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ? Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: [...]

Opozíčnici sa robia sprostejšími, než sú

03.05.2024

Všimol som si , že inokedy také vtipné stáda intelektuálov zo slniečkárskych kaviarní strácajú zmysel pre humor len čo sa vtipkuje na ich účet. Ironici z divadiel a redakcií odrazu nevedia, čo je irónia, čo je hyperbola, čo je sarkazmus – ak sú predmetom posmeškov oni a ich výroky. Vtedy sa bystroumní jasnozriví intelektuáli menia na smrteľne vážnych [...]

USA sankcionujú už aj slovenské firmy

02.05.2024

Vláda prezidenta Bidena, konkrétne ministerstvo financií a ministerstvo zahraničia uvalili na cca 300 svetových firiem sankcie za napomáhanie ruskej ekonomike, najmä zbrojárskemu priemyslu. Ale tiež za to, že tieto firmy pomáhali a pomáhajú obchádzať protiruské americké sankcie. V sankčnom zozname sú v prevažnej miere ruské, čínske, arabské, indické a i. spoločnosti. Sú [...]

polícia, vyhrážky, univerzita komenského

Polícia opäť preveruje oznámenia o výbušninách na školách v Bratislavskom kraji

07.05.2024 08:04

Oznámenia o údajnom uložení výbušnín preverujú vo viacerých školách v okresoch Malacky, Senec a Pezinok.

Základná škola Podsadek, Stará Ľubovňa, Rómovia

Ministerstvo školstva chce z plánu obnovy zaplatiť výchovnú šou. Odborník nápad kritizuje

07.05.2024 07:00

Rómska komunita je zámerom pobúrená, rezort však nápad obhajuje

izrael, gaza, rafah

Izrael podniká útoky v Rafahu niekoľko hodín po tom, ako Hamas akceptoval návrh na prímerie

07.05.2024 06:50

Izraelské letectvo podniklo údery na viac ako 50 miest spojených s Hamasom a jemu blízkym organizáciám.

Rusko, Deň víťazstva, Červené námestie, vojna na Ukrajine

ONLINE: Rusi chcú navýšiť raketový arzenál, odradiť nepriateľov 'testovať sily Ruska'

07.05.2024 06:25

Rusi zvyšujú výrobu zbraní. USA predpokladajú, že tento rok vyrobí Rusko viac munície ako všetkých 32 členov NATO dohromady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 764
Celková čítanosť: 2855223x
Priemerná čítanosť článkov: 3737x

Autor blogu

Kategórie