Pátek , 17. 05. 2024

Aneta

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

Že je příjemné líbání s člověkem, kterého milujete, není třeba víc rozebírat. Víte ale, že se jedná také o zdraví velmi prospěšnou činnost? Líbání je dokonce předmětem mnoha lékařských studií a vědci se intenzivně zajímají o jeho přínos.
V pražském Rudolfínu se odehrál večer plný emocí a překvapení, kde 31. ročník cen Český lev odhalil své hrdiny. Večer, kdy se historie prolínala s novou tvorbou, přinesl do popředí talent, který čekal na svůj okamžik čtyři desetiletí. Simona Peková, jejíž výkon ve filmu "Přišla v noci" ji vyřadil z řad nekorunovaných králů českého filmu, se stala symbolem večera. Zatímco "Bratři" si odnesli titul za nejlepší film, byl to právě seriál "Volha" a snímek "Bod obnovy", kdo dominoval počtem ocenění. Které momenty letošního ceremoniálu vás nejvíce oslovily a jaký film či umělec pro vás byl objevem roku?
V našem aktuálním článku se zaměřujeme na problematiku překonávání emocionálních výzev v průběhu ledna, často označovaného za nejdepresivnější měsíc v roce. Přinášíme deset odborně podložených tipů, jak proaktivně zvládnout toto období, zahrnující strategie podporující duševní pohodu a vhodné metody copingového chování. Náš článek vychází z psychologických a sociálních aspektů, poskytujících čtenářům nástroje ke zlepšení svého emocionálního stavu v průběhu této často náročné fáze roku.
Přestože letnímu tropickému počasí již pro tento rok odzvonilo, nemusíte si zoufat, a naopak si ještě užít vodních radovánek. Můžete vybírat z celé řady aquaparků, které jsou dostupné po celý rok. Přinášíme Vám hned 7 tipů, kam můžete vyrazit za zábavou, ale i odpočinkem a rozmanitou péčí o tělo.
Proud je dražší a skutečné vlny zdražování nás teprve čekají. Pojďme se tedy zamyslet nad tím, jak si nyní snížit účty. Kromě úspory energie je dobré prověřit i možnost změny dodavatele elektřiny. Dobře zvolená nabídka může přinést výrazné úspory. Jak vybrat dodavatele elektřiny v nelehké době?
Zkoušíme zahnat blbou pachuť dnešní doby pohybem. Když budeme sedět na gauči jako bábovky a sledovat špatné zprávy, rozhodně vám dobře nebude. Čas, který nyní máme, je třeba využít pro dobro věci.
Blíží se začátek nového školního roku a pro tisíce prvňáčků i první cesta do školy. Trasa, která pohledem dospělého působí bezpečně, může ale pro dítě skrývat řadu nástrah.
Asi pro vás není žádnou novinkou, že s přibývající propojeností všeho a všech se ztrácí schopnost se skutečně odpojit. Mozek je zaplaven doslova nevysychajícím proudem informací, které zároveň nedokáže zpracovat. Co se vlastně děje a co můžete dělat pro svůj spokojený život?
Dnes, 10. února 2024 začíná Nový čínský rok, který nám přináší energii Dřevěného Draka. Symbolizující proměny, sílu a odvahu, Rok Dřevěného Draka slibuje emocionální a společenské výzvy, ale také obrovský potenciál pro růst a rozvoj.
Občas si stěžujeme na přebytečná kila, ale spousta z nás není ochotná s tím něco udělat. Pokud jste spokojená, je to v pořádku. Pokud si ale myslíte, že je to nemožné, inspirujte se těmito proměnami!

Výběr článků

Snídaně dělá den – to je staré známé pořekadlo, které platí od dob dávno minulých až po moderní současnost. Právě snídaně by nám měla dát potřebné živiny a energii potřebnou pro následující den. Její součástí by tak měly být hlavně suroviny, které obsahují důležité bílkoviny, vlákninu a další nepostradatelné látky. I proto jsou její součástí ovesné vločky - tedy měly by být její součástí.
Saunování přináší celou řadu zdravotních benefitů. Během chvíle dokonale prohřeje celé tělo, podporuje relaxaci, posiluje imunitu. Chodit do sauny pravidelně rozhodně má smysl. Jen při tom nesmíte chybovat.
Představte si nezapomenutelný únik od každodenního shonu a vydáte se s celou rodinou na dobrodružnou jarní dovolenou. V našem článku "Jarní prázdniny! Kam na jarní prázdniny s celou rodinou?" vám přinášíme inspirativní tipy na rodinné výlety a aktivity. Od přírodních krás až po kouzelná města, pojďte s námi objevit zajímavá místa, která poskytnou všem členům rodiny nezapomenutelné zážitky. Vyzvěte svou rodinu k dobrodružství a společně objevujte nové obzory v tomto jarním období. Kam se vydáte vy?

Nepřehlédněte

Zmatená a vystrašená zvířata, plačící malé děti a nepořádek na ulicích je výsledkem hlučných ohňostrojů, které k oslavám silvestra už tak nějak patří. Ale vzhledem k tomu, že následky jsou jak pro zvířata, tak pro děti často fatální, existují místa, kde je pyrotechnika naprosto zakázaná a čím dál více lidí se uchyluje k oslavám Nového roku bez petard.
Jednoduchý čistý design, kombinace dřeva a betonu. To je Ion Adventure Hotel na Islandu, který má vlastní termální lázně s výhledem do okolní přírody. V noci pak můžete přímo z bazénu pozorovat na obloze polární záři nebo se koukat ven proskleným výhledem z restaurace v prvním patře. Nádhera!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek