Pozvánka do příjemného Wellness penzionu Marta na Vysočině!

Jedním z mých nejmilejších míst v naší zemi je rozhodně Vysočina! Jezdila jsem sem celé dětství a ráda se vracím i dnes… Je tady krásně, v zimě i v létě – a z Brna tu jste za chvíli!
A právě na Vysočinu, do kouzelné vísky Kuklík, bych vás ráda pozvala také prostřednictví svého následujícího článku. Nedávno jsem tu totiž navštívila opravdu moc příjemný Wellness penzion Marta – troufám si napsat, že právě tento penzion nabízí vše, co pro perfektně strávenou dovolenou potřebujete! Výborně zde vaří, ubytovat se můžete v hezkých pokojích – některé jsou i s vlastní terasou, je tu skvělé zázemí pro děti – dětský koutek, venku hřiště, trampolína… Půjčují zde kola, elektrokola a dokonce tu mají i koně a nabízí vyjížďky! A ta příroda všude kolem…nádhera! Mimochodem, je to zde perfektní i pro organizaci svateb, oslav, skupinových pobytů… Čtěte dál!

Když se nad tím zamyslím, každý můj výlet na Vysočinu beru jako příjemný únik z reality – nechám se zde vždy naplno pohltit kouzlem přírody. Vyrážím do lesů, na túry, na kolo, v zimě na běžky, na lyže… Na Vysočině je krásně, já tu na mnoha místech strávila hezké chvíle v dětství a dodnes sem ráda ráda vracím – i s mými dětmi. Jezdíváme na Devět skal, do Svratky, na Blatiny…

Skvělé je, že na Vysočině je co dělat, a to v jak v zimě, tak i v létě. Ale upřímně, osobně to zde mám asi raději v létě, kdy se vše kolem zelená… Moc fajn jsou tu i vyžití pro děti – pohádková vesnička v Podlesí, Peklo Čertovina, strašidelný hrad Draxmoor….

Nedávno jsem se opět na Vysočinu podívala, a to do moc příjemného Wellness penzionu Marta. Nachází se v malé obci Kuklík, vzdáleností asi 10km od Nového Města na Moravě.

Tento penzion na Vysočině opravdu musíte znát – jak píšu, pro dokonale strávenou dovolenou – zimní i letní, tu najdete opravdu vše. Už jen samotná poloha, v klidné obci, všude kolem lesy, louky a nádherná příroda…

Wellness penzion Marta má kapacitu 50 osob, nechybí zde restaurace, multifunkční salonek, venkovní zastřešená terasa, pergola, koupací jezírko, nebo multifunkční hřiště… A hlavě, skvěle vybavené wellness centrum, kde můžete využít 3 sauny, vířivku, Kneippův chodník, nebo speciální masážní suchou vanu.

To je jen malý výčet služeb, které Wellness penizon Marta nabízí – ovšem, věřím, že už  nyní víte, jak moc fajn to zde je. :)

Ubytovat se zde můžete ve dvou částech penzionu – buď v hlavní budově, kde najdete i restauraci, zmiňované wellness centrum, nebo pak v novější přístavbě, kde je celkem 6 pokojů a 1 apartmán.
Tyto pokoje mají pak i vlastní přistup na tereasu.

Opravdu nádherné pak je apartmá v této části – nese název „prezidentské“. Je prostorově velmi velkorysé, nechybí zde kuchyňka, nebo nádherná „open space“ koupelna. A ten výhled odtud!

Toto apartmá se skvěle hodí pro novomanžele, ale přespat zde samozřejmě může kdokoliv!

V hlavní budově se pak nachází další dva nádherné apartmány, s kuchyňským koutem.

Naprosto mě nadchla i zdejší restaurace, kde tak výborně vaří! Z jídel jsem byla opravdu nadšená. V restauraci se podává snídaně formou bufetu, hosté pak mohou využít i polopenzi, případně plnou penzi.

Restaurace je otevřená i pro neubytované hosty – a to od středy do neděle.

Wellness penzion Marta je pak velmi vhodný také pro rodiny s dětmi, na děti jsou zde skvěle přizpůsobeni!

Děti zde rozhodně ocení velký a plně vybavený dětský koutek, rádi vám tu pak zapůjčí dětské postýlky a další vybavení pro děti…

Venku pak děti (i dospělí) užijí multifunkční hřiště, trampolínu…

Rodiče si naopak užijí chvíle pohody ve velkém wellness centru, zajít si sem můžete na masáž, prohřejete se v saunách, ve vířivce…

Já tu vyzkoušela i speciální masážní suchou vanu – nic takového jsem jinde neviděla! Je to nesmírně příjemný zážitek. :)

Pro vaše maximální vyžití vám zde pak rádi půjčí kola, elektrokola…

A mimochodem, v ohradě u penzionu jsou i koníci – a je možné si domluvit také vyjížďku!

V okolí je pak nespočet turistických tras, cyklotras, zajet můžete na Devět skal, na Blatiny…vše je odtud pár minut.

Wellness penzion Marta je pak také ideálním místem pro organizaci svateb, oslav, firemních akcí,  nebo pobytů – třeba jógových!
Mimochodem, na letošní svatební sezónu tu mají stále volné termíny!

Svatbu i jakoukoliv jinou událost vám zde rádi připraví na klíč, s výzdobou a cateringem.

Pro obřad pak můžete využít prostředí kolem koupacího jezírka, pro letní oslavy se bude hodit také venkovní pergola!

Novinkou je zde i chalupa – která se také nabízí k pronájmu!

Hledáte tip na ubytování na Vysočině? Na víkendový pobyt, ale klidně i na týdenní dovolenou je Wellness penzion Marta přímo ideální!
A mimochodem, můžete sem i s pejskem. :)
Wellness penizon Marta je také bezbariérový.

Wellness penzion Marta můžete rezervovat přes web www.wellnesspenzionmarta.cz.

Wellness penzion Marta najdete v obci Kuklík, cca 10km od Nového Města na Moravě.

ODKAZ: WELLNESS PENZION MARTA / web
ODKAZ: WELLNESS PENZION MARTA / facebook
ODKAZ: WELLNESS PENZION MARTA / instagram