Úterý , 21. 05. 2024

Monika

Evropská komise vydala naléhavé varování spotřebitelům po celé Evropě týkající se několika oblíbených kosmetických produktů. Po jejich použití byly zaznamenány vážné zdravotní problémy, včetně potenciálního rizika neplodnosti. Nebezpečí tkví v chemické složce známé jako butylfenyl methylpropional, která se ve výrobcích může objevit pod názvem lilial. Tato látka, ač obdařená příjemnou květinovou vůní, byla v Evropské unii zakázána kvůli svým škodlivým účinkům na reprodukční systém. Spotřebitelé jsou vyzýváni k maximální opatrnosti a kontrole složení produktů před jejich nákupem.

Diskuze k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Výběr článků

V roce 2018 uživatelé aplikace Viber poslali 6 miliard zamilovaných samolepek a GIFů. Letos Viber přichází s novinkou v podobě videa ve tvaru srdíčka. Pošlete mu originální přání.
V ČR jsou děti povinně očkovány proti devíti nemocem. Povinnost vysvětluje ministerstvo zdravotnictví ochranou zdraví celé společnosti. Roste ale počet rodičů, kteří děti očkovat nenechávají nebo ho odkládají do vyššího věku, protože je považují za nebezpečné. Závažné nežádoucí účinky ale nejsou prokázány.
Že vám někdo řekl, že čokoláda škodí, kazí se po ní zuby a tloustne se kvůli ní? Onen dotyčný určitě nemluvil o kvalitní čokoládě s vysokým procentem kakaa. Taková čokoláda totiž naopak tělu prospívá. Že vám někdo řekl, že čokoláda škodí, kazí se po ní zuby a tloustne se kvůli ní? Onen dotyčný určitě nemluvil o kvalitní čokoládě s vysokým procentem kakaa. Taková čokoláda totiž naopak tělu prospívá.
Častou chybou nás žen je, že si oblíbíme určitý typ kosmetiky a používáme ji po celý rok. Ale nežijeme v zemi, kde je počasí stálé. Proto je třeba kosmetiku obměňovat podle ročního období. Nejinak je tomu právě nyní s příchodem podzimu. Vaše pleť bude potřebovat jinou péči.
Jak probíhá první schůzka se mnou? Jaké nástroje mají moji klienti k dispozici, aby na sobě mohli začít pracovat? V jakých oblastech života vám Emoční rovnice pomohou? Dočtete se, jak se Nela cítila, co jí první koučink přinesl a co ji překvapilo.
Pod střechou každé domácnosti se dnes a denně odehrávají různé scénáře. A my můžeme jenom odhadovat, jakým problémům se v jednotlivých domech musí čelit. Pojďme to však vzít z trochu jiného, obecnějšího hlediska a prozraďme si, jaké problémy sužují českou společnost jako takovou.
Mel B, Melanie C, Emma Bunton, Geri Halliwell a Victoria Beckham. Psal se rok 1996 a hitparádové příčky ovládl hit Wannabe dívčí britské kapely Spice Girls. Kde je holkám dneska konec?
Umíte si představit vánoční svátky bez pohádek? Nemusíte být nutně dítě, abyste vyžadovali oblíbené příběhy na Štědrý den a všechny následující svátky. Užijte si volné sváteční dny a nezapomeňte na pohádky, které vám přinesou klid a krásnou atmosféru do vašeho domova.
Že jste se rozhodly začít chodit na jógu? Protože umí protáhnout tělo, zpevnit, zklidnit. Jenže těch druhů! Která je tedy vhodná pro vás? Zjistili jsme to za vás.
Blíží se narozeniny vašeho dítka a vy nemáte žádnou představu, jak zorganizovat oslavu? Máme pro vás pár tipů, které zaručí, že si narozeninovou párty děti užijí a vy z ní vyjdete bez újmy na zdraví. 

Výběr článků

Výběrem svatebních šatů stráví mnoho nevěst i několik týdnů. Patříte k těm, které se nemohou rozhodnout? Nechte se inspirovat módními trendy roku 2022 a možná najdete, co hledáte.
Podkrovní byty zdaleka nemusí být jen stísněné prostory. Půdní vestavba může dát za vznik příjemnému prostoru k životu. Pokud přemýšlíte o domově v podkroví, dáme vám pár nápadů, jak si ho zařídit útulně a krásně.
Možná závidíte mužům, o kterých se říká, že zrají jako víno. Herci, zpěváci nebo třeba sportovci, kteří po dvacítce vypadali tak nějak nedospěle a rozhodně ve vás neprobouzeli vášně, vám možná po čtyřicítce či padesátce začínají připadat přitažliví. Co na tom, že mají prošedivělé skráně, které se většinou ani nesnaží zakrývat barvou.

Nepřehlédněte

Možná jste o ní nikdy neslyšela a možná naopak ano. Slovo henna se v posledních letech skloňuje ve všech pádech a zaznívají o ní kladné ale i negativní názory. Jak to s hennou vlastně je a na co všechno ji můžete využít? Pro koho se vlastě hodí nejlépe a kdo by na její barvení měl raději zapomenout? A dá se hennou i tetovat? Vše se dozvíte v článku.
Stále ještě máte zafixované tenisky jako sportovní obuv, která se nehodí do města nebo do práce?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek