Tajný vzkaz pro Kate od Meghan! Kam se hrabe James Bond | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Tajný vzkaz pro Kate od Meghan! Kam se hrabe James Bond

Mohla by se vévodkyně Meghan s princeznou Kate skutečně usmířit?
Mohla by se vévodkyně Meghan s princeznou Kate skutečně usmířit? (ČTK)

Mezi princeznou Kate (42) a vévodkyní Meghan (42) to vře od roku 2018, jejich vztahy se však dostaly daleko bod mrazu až po odvysílání reportáže s Oprah Winfrey a třaskavém dokumentu odvysílaném na Netflixu, kde se s princem Harrym (39) postavili tvrdě proti bontonu paláce. Kate ale nedávno přiznala, že bojuje s rakovinou, což by mohlo situaci změnit. Meghan už dokonce své švagrové vyslala tajemný signál pro usmíření.

Vévodkyně ze Sussexu se nedávno vydala do Los Angeles, kde se zapojila do kampaně Make March Matter. Jde o program zaměřený na gramotnost dětí, proto jim Meghan přečetla několik knížek. Experty na královskou rodinu však zaujalo, jak přišla vévodkyně oblečená. Zvolila bílé květinové šaty a něžné baleríny, čímž prý vysílá jasný vzkaz do královského paláce.

Princezna Catherine promluvila o své rakovině

Video se připravuje ...

​​„Květiny, které jsou synonymem čistoty, optimismu a přátelství, představují růst a symbolizují odpuštění," vysvětlila pro deník The Mirror módní redaktorka Amber Graaflandová. „Královská rodina je známá tím, že používá své oblečení k předávání zpráv," doplnila Amber, podle které je dost možné, že se Meghan chce s Kate usmířit a hodit všechny jejich spory za hlavu.

Koruna: Poslední kapitola televizního románu se blíží

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
9. 4. 2024 • 16:31

To teda!
Samozřejmě, že by se emigranti rádi usmířili. Pro jejich budoucnost, materiální zabezpečení, je to důležité. Ale palác je nepotřebuje. Jenom Charles, coby otec a dědeček, osobně. Princezna Beatrice s hraběcím manželem a asi i Eugenie, by rády sloužily Koruně, pokud by se vešly do plánovaného počtu pracujících královských. Nedělají skandály, jsou oblíbené.

AHel
9. 4. 2024 • 11:12

bože to je kravina

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.