Vyhledávání



Cesta: Titulní stránka > Město

 

Elektromobil začal sloužit pečovatelské službě

Elektromobil značky Toyota byl v posledních dnech uveden do provozu k užívání pečovatelskou službou v Habartově. 100 % nákladů na pořízení je kryto z dotace MPSV, Národního plánu obnovy a finančních prostředků z programu Karlovarského kraje.
 

 
 

POŘÍZENÍ NÍZKOEMISNÍHO VOZIDLA PRO SOCIÁLNÍ SLUŽBU V HABARTOVĚ

V minulém roce 2023 byla podána žádost o dotaci v rámci vyhlášené výzvy Ministerstva práce a sociálních věcí č. 31_23_066 Národního plánu obnovy na pořízení elektromobilu pro sociální službu ve městě Habartov. Současně byla podána žádost o dotaci z prostředků programu Karlovarského kraje.

V obou výzvách bylo město úspěšné.

Na základě výběrového řízení byla vybrána nejlevnější nabídka na dodávku nového elektromobilu značky Toyota, který byl v posledních dnech uveden do provozu sociální služby v Habartově.

Pořizovací cena nového elektromobilu je 807 272 Kč. Dotace kryje 100 % nákladů na pořízení bez daní.


Cílem projektu je pořízením bezemisního vozidla docílit zvýšení dostupnosti a kvality sociální služby vedoucí ke snížení sociálního vyloučení, osob ohrožených sociálním vyloučením, a pro osoby se zdravotním postižením. Sociální služba je v samostatné působnosti města poskytována zdravotně postiženým občanům a seniorům, kteří nejsou schopni si sami obstarat nutné práce v domácnosti a další životní potřeby, nebo kteří pro nepříznivý zdravotní stav potřebují ošetření jinou osobou, nebo další osobní péči, pokud jim tuto péči nemohou zajistit rodinní příslušníci. 


foto11


foto1

 

 
Zodpovídá: Ing. Jitka Jakobcová
Vytvořeno / změněno: 8.4.2024 / 8.4.2024

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
 

Kontakty

Město Habartov
náměstí Přátelství 112
357 09 Habartov
Tel.: +420 352 692 501
podatelna@mestohabartov.cz

Podrobný kontakt

Mapa České republiky s vyznačením sídla

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém