Dotekomanie.cz

Kaktus má také datové balíčky pro roaming mimo EU [aktualizováno]

žena s mobilem 1900x1200x

Zdroj: DALL·E 3

Aktualizováno 26. 4.

Virtuální operátor začal připravovat na začátku měsíce datové balíčky pro země mimo EU roaming a až dnes jsou připraveny pro zákazníky. Ceny skoro kopírují ty od T-Mobile. Jen o zóny B je cena nižší o 10 Kč. Navíc se nenabízí 2GB verze, jen 1GB.

Zdroj: Petr Koumar

Původní článek 8. 4.

Na českém trhu existují již nějakou dobu virtuální operátoři, ale i mezi nimi je potřeba rozlišovat, pod koho spadají. Někteří využívají více než jednu mobilní síť, jiní jsou jen pod jedním velký operátorem. Také je zde specifická skupina, v které bychom našli takové virtuální operátory, které se dají spíše zařadit do kategorie subznaček. Takovým je i virtuál Kaktus, který působí pod T-Mobile. Není tak divu, že se chystá jedna novinka, kterou jde najít u T-Mobile.

Datové balíčky pro roaming mimo EU

Samotná aplikace Můj Kaktus má nejrůznější funkce, ale také nabízí balíčky. Petr Koumar při propátrávání aplikace objevil, že se chystají datové balíčky pro roaming mimo EU. K dispozici máme dva snímky obrazovky.

Zdroj: Mobilní operátoři v ČR

Jak jde vidět, nabídnout se minimálně balíčky na 7 dnů mimo EU. Bohužel zde chybí jakékoliv informace o cenách a velikostech. Vzhledem k tomu, že podobnou nabídku již zavedl T-Mobile, dá se předpokládat, že i samotné ceny budou velmi podobné. U T-Mobile základní nabízí 1 GB FUP za 199 Kč, případně 2 GB za 379 Kč. To platí ale jen pro první zónu. Další jsou dražší. V našem článku najdete i země, kterých se to týká.

Zeptali jsme se i virtuálního operátora Kaktus na tuto chystanou novinku, ale odmítl cokoliv komentovat. Oficiální tisková zpráva bude k dispozici, až dojde k zavedení těchto balíčků. Kdy se tak stane, nám také neprozradil.

Zdroj: twitter.com

Exit mobile version