Založ si blog

Povolebné depresie

Nechápem, prečo mi bol z titulky stiahnutý článok. Asi je takisto niekto v depresii a frustrovaný . Nuž, nie je ozaj normálne , ak aj psychológ si musí zobrať tabletky na upokojenie , lebo neuniesol prehru svojho modrého kandidáta. Viac v mojom predchádzajúcom blogu.

PS: Teším sa tak trocha škodoradostne , že depresia neobíde zrejme ani blogera Pavla S. , ktorý tu chŕlil nechutné blogy namierené proti Pellegrinimu za tichého súhlasu redakcie.

Černák by mal ísť na slobodu

07.05.2024

Nezávidím sudcom, ktorí budú rozhodovať , či Mikuláš Černák ostane doživotne vo väzení alebo mu dajú šancu začať nový život. Nezávidím im o to viac, ak sú medzi nimi ľudia, ktorí okrem toho ,že by mali byť garantmi spravodlivosti ešte aj pragmaticky myslia. Lebo o pragmatizmus by v tomto prípade malo ísť predovšetkým. Pravdou však [...]

Niečo o konšpiráciách

02.05.2024

Zdravo konšpirovať je vraj zdravé. Je konšpirátorom Lukáš Machala, spolupracovník ministerky kultúry Martiny Šimkovičovej? Ten zapochyboval o tom, či je Zem guľatá. Údajne sa vraj tento pán mal stať novým riaditeľom Slovenskej televízie a rozhlasu, no našťastie on sám takéto špekulácie odmietol. V minulosti sa za [...]

Stará mačka

28.04.2024

Stará mačka je ako starý človek. Nepotrebuje toho veľa , no sú dni, keď si aj ona viac uvedomuje, že to s ňou ide dole kopcom. Zje toho málo a väčšinu dňa prespí. Sem tam sa pomotká po dome a po dvore a rada sa vyhrieva na slniečku. Teplo potrebuje ako soľ. Jej obličky sú mimoriadne citlivé a ak trpia, dajú jej pocítiť, že sa blíži možná smrť. Stará [...]

SR Čaputová Deň víťazstva fašizmus BAX

Čaputová: Pamätajme na odkaz vojny, že nenávistné ideológie môžu zabíjať

08.05.2024 11:46

Prezidentka si v stredu pripomenula obete druhej svetovej vojny pri Hrobe neznámeho vojaka na Rázusovom nábreží v Bratislave.

Migranti, utečenci

Štáty EÚ odklepli nový migračný balíček, Slovensko povedalo nie

08.05.2024 11:12, aktualizované: 12:05

Schválený postoj štátov bloku je definitívny, nové migračné a azylové pravidlá už len formálne schvália únioví ministri.

Franziska Giffeyová

Ďalší nemecký politik sa stal terčom útoku. Agresor si vyhliadol bývalú starostku Berlína

08.05.2024 11:02

V miestnej knižnici ju zozadu udrel ju do hlavy a krku taškou naplnenou tvrdým obsahom.

dolinková

Dolinková bude odvolávaniu čeliť vo štvrtok, vláda jej vyjadrila podporu

08.05.2024 10:29, aktualizované: 12:13

Ministerke opozícia vyčíta nečinnosť pri riešení akútnych problémov, ohrozenie prostriedkov z plánu obnovy či zvýhodňovanie finančných skupín.

luna5

Len ďalšia Blog - Pravda stránka Kto dáva mojim perám úsmev, dáva môjmu srdcu život.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 314
Celková čítanosť: 1391600x
Priemerná čítanosť článkov: 4432x

Autor blogu

Kategórie