Založ si blog

Igorovani faktu. Ma to vic . . . vyhod nez nevyhod.

 

 

(pôvodne uverejnené 2. novembra 2020 o 19:41, chýbalo na blogu od jari 2021 do apríla 2024)

Prečítané 1 344x

 

.   Ach! Vďaka nášmu Pánu Bohu Nebeskému za tú češtinu, nemusel som z jeho priezviska ani odobrať žiadnu hlásku, ani nijakú pridávať, je ich tam presne sedem, akurát sú bez diakritiky, Dia Kritiky.

.   A normálne aj na novotvar IGOROVANIE (faktov) som dosť hrdý, aj keď určite nie som prvý, komu také niečo nieže napadlo, ono to totiž priam bije do očí už nejaký ten piatok, ale priznajme si zasa, koľkí z nás si môžu povedať, že aspoň sem tam nejaké tie fucktíky neodiGORujú alebo aspoň nenechajú zatiaľ bokom, aj keď neustále dobiedzajú a pýtajú sa o slovo.

.   A kebyže nejako slušne a trpezlivo držia hubu, krok, pekne ako Slovač cez víkend, ony(„i“ – asy?!?) FAKTiská nie!!! Drzo, neodbytne, vehementne a nedementne, s prísnou logikou a argumentáciou k sebe prináležiacou útočia „ako zmyslov zbavené“, lenže to nie oni, ale my pod ich ťarchou pomaly prichádzame nielen o rozum, ale aj o kadejaké iné výdobytky modernej civilizácie. Siahajú nám na základné práva a slobody, Ústava je trhací kalendár, ktorého listy sú polepené na obrovskom kole nielen Premiérovho šťastia a toto sa roztáča s čím ďalej, tým väčšou frekvenciou, aby sme sa dozvedeli, ktorá stránka, ktorý odstavec už neplatí alebo platí, ale len pre vyvolených, našich Našich Ľudí!

.   Radujte sa ľudia! Nemôžem napísať, že bude horšie, lebo to už všetci dávno vedia! Ono je to dokonca tak, že keď si o pár mesiacov, rokov spomenieme na deň dnešný, budeme s blaženým úsmevom na tvári, na pár sekúnd iba isteže, spomínať a priať si, aby bolo tak aj dnes, v apríli 2021 alebo na jeseň 2025.

.   Nemaľuj čerta na stenu, blogerík, dosť máme svojich starostí, straš ešte aj ty! No nestraším, len upozorňujem a dávam na všeobecnú známosť, že dobročasy, ako keby také nejaké niekedy boli, snáď len, keď sme mali päť a ku šťastiu stačilo zo zeme zdvihnuté a v teplej vode opláchnuté lízatko, tie sú dávno preč! Lízanka, Líza a Anka, nie lízatko, milý tatko!!! Ach áno, deťúrence, ani mi nehovorte, s tou gumovou a aj ručnou sme si na VŠ intráku niečo užili a aj Lízine slávnosti nám dali do života veľa, vaša mamka by vedela o tom … baj da vej, hochu gajdavej, prý v daleké Anglii už nemůžou muži za holkama, když nemají na ně papíry, jsem slyšel!

Epidemie vrací Anglii do viktoriánské doby. Sex má být jen pro vyvolené

 

.   Čo nám to robíš, okamžite to zmaž! Igor & RATcoviA uvidia a aj nám to zavedú, aja-jaja-jaj! Prestaň s tým a choď už späť. Späť SPAŤ!, nám sa tu dobre spalo aj bez teba … . Spi alebo sa … spi! Do (ne)MOTY!

 

Dobrú nielen NOC, …co má svojí MOC,

… no a jak MOC, to se ještě uvidí, však, Vando?

 

 

 

 

Antisemiti, či záchranci Izraela? VŠ v USA vrú.

27.04.2024

Zachránia študent-i/-ky v USA Izrael pred jeho vlastnou mocou? . Snáď sa tu skôr natíska otázka, či tie početné protesty na amerických vysokých školách pomôžu k záchrane tisíciek obyvateľov Gazy pred smrťou kvôli ďalšiemu bombardovaniu a vojenským akciám Izraelských silových zložiek, pred utrpením detí, žien, starcov, zranených, na ktoré [...]

Skvelý ťah Markízy : debata Banáš vs. Kňažko

15.04.2024

. A že vraj to nejde! Neštekať po sebe, neurážať jeden druhého, nevidieť v tom druhom temného služobníka samotného Lucifera. No nádhera, páni – obaja vekom nad 75 rokov – zjavne nepotrebujúci držať sa hesla, že „Čím hlasnejšie a dlhšie na súpera z opačného tábora kričím, tým mám väčšiu a údernejšiu Pravdu“. Toto by mali [...]

Ďakovný list Peťa P. a Roba F. Igimu M.

12.04.2024

. Jedni hovoria, že nikdy nič také neexistovalo a ani existovať nebude, ale v tajných kuloároch sa povráva, že v titulku spomínaní dvaja páni mali nejedenkrát namále a takmer ho odoslali, ale vždy im niečo našepkalo, že ešte nie, ešte treba počkať na ďalšiu lekciu geniálneho pedagóga. Panovali mnohé pochybnosti a panujú dodnes, mnohí Igorovi [...]

nehoda

Na Račianskej sa zrazil kamión s električkou: Zranili sa dvaja ľudia, tvoria sa kolóny

07.05.2024 16:06, aktualizované: 16:17

Obchádzka vedie po Jarošovej a Vajnorskej.

Rudolf Huliak / Tomáš Taraba /

Huliak požičal SNS pred voľbami 220-tisíc eur, Nadácia Zastavme korupciu žiada vysvetlenie

07.05.2024 15:53

Jeho príjmy priznané v majetkových priznaniach za posledné roky nezodpovedajú takej vysokej sume.

APTOPIX Russia Putin Inauguration

Čo možno čakať od kremeľského vládcu po piatej korunovácii?

07.05.2024 15:33

Pokračovanie vojny, vystupňovanie represií, možná mobilizácia a pokus o dobytie Charkova. Také sú očakávania expertov a kremeľských zasvätencov na začiatku ďalšieho funkčného obdobia Putina.

Moldova European Union

Moldavsko si chce pred vstupom do EÚ pričleniť Podnestersko, prezradila Sanduová

07.05.2024 14:48

Od roku 1995 je v Podnestersku rozmiestnených okolo 1500 ruských vojakov.

krkOSKAR bRÁNka

Ja PRAVDU milujem. A úplne najšťastnejší som, ak smiem na ceste k NEJ sprevádzať KVANTUM KRÁSNYCH SLOVENIEK, Quantum Of SOLACE. Solace, from Old French solas, from Latin sōlācium "consolation", meaning comfort or consolation in a time of distress. Consolation - útecha, potecha, distress - zármutok, nešťastie, bieda, núdza, nebezpečenstvo, tieseň, vyčerpanosť, vysilenosť, únava ... VEĽKÁ VĎAKA TI, PANE, Bože! :o) (o:

Štatistiky blogu

Počet článkov: 289
Celková čítanosť: 1426483x
Priemerná čítanosť článkov: 4936x

Autor blogu